Marion Eberhard HR adviseur, Aeronamic

In gesprek met vakgenoten tijdens de HR Counsel

De HR counsel van de Ondernemersacademie is een plek waar HR professionals uitdagingen met elkaar bespreken en kennis en ervaringen uitwisselen. Zo leer je van en met elkaar. Het is ook een plek voor reflectie en feedback. Zo kun je toegerust met nieuwe inzichten weer aan de slag.

“Tijdens de HR counsel heb ik belangrijke stappen gemaakt rondom mijn positionering. Ik neem nu meer ruimte om mijzelf te profileren en om interne veranderingen ten volle te benutten.”

Andere manier van kijken

Ook ben ik zekerder geworden. Zo kwam ik erachter dat mijn vakgenoten ook worstelen met vraagstukken die inherent zijn aan de HR rol. Soms zijn dingen niet zozeer eigen onkunde of onvermogen, maar heb je een andere manier van kijken en analyseren nodig. De HR counsel biedt hiervoor volop gelegenheid.

Waardevol inzicht

Dient een vraagstuk zich aan? Ik weet nu dat je niet altijd meteen een pasklaar antwoord hoeft te hebben. Vergaar eerst meer informatie en ga eens in gesprek met anderen: een oplossing vinden mag best een proces zijn. Voor mij is dit een waardevol inzicht, ik ervaar hierdoor meer balans en draagvlak.

“Een oplossing vinden voor een vraagstuk mag best een proces zijn.”

Koers en targets

Ik heb veel steun ervaren van mijn begeleiders en counselgenoten. De begeleiders hielpen ons om niet teveel uit te weiden maar de diepgang op te zoeken. Door bewust terug en vooruit te kijken en uitgedaagd te worden door anderen, kan ik mijn koers effectiever uitzetten en beter met targets werken.

 

Aeronamic persoonlijk leiderschap
Aeronamic persoonlijk leiderschap
Aeronamic persoonlijk leiderschap
Aeronamic persoonlijk leiderschap
Aeronamic persoonlijk leiderschap
Aeronamic persoonlijk leiderschap
Ambassadeur Marion Eberhard
Aeronamic Aircraft Subsystems, Almelo

Innovatie in Hightech is één van de redenen waarom Aeronamic internationale faam ten deel valt als een erkende internationale partner in de luchtvaartindustrie met het ontwerpen, ontwikkelen, testen, produceren, leveren en onderhouden van air management systemen en componenten.

Om een vooraanstaande positie in de luchtvaartindustrie te handhaven ontwikkelt Aeronamic innoverende, hoogwaardige technologieën en zijn teams van technici en wetenschappers constant bezig met onderzoek van nieuwe producten, alternatieve materialen en bedrijfsprocessen en naar nieuwe uitdagingen met het oog op de toekomst. Met de introductie van hoogwaardige PLM technologie professionaliseert Aeronamic haar Advanced Product Quality Planning (APQP).

Ga naar de website www.aeronamic.com