André Pluimers Algemeen directeur, Bolk Transport

“Contact met stakeholders heeft een impuls gekregen”

In mijn functie is het cruciaal dat je ontwikkelkansen voor het bedrijf ziet én grijpt. Tegelijk ben ik verantwoordelijk voor een optimale samenwerking binnen het team. Goede communicatie is daarbij ontzettend belangrijk. Deelname aan de directiecounsel heeft mij geholpen om hierop nog scherper te zijn.

De directiecounsel vindt plaats in een unieke setting, samen met gelijkwaardige partners van uiteenlopende bedrijven en organisaties. De bijeenkomsten zijn heel open en prettig. Observatie en deelname helpt je om je eigen intuïtie te slijpen en te verbeteren.

Houding en gedrag

Tijdens de directiecounsel heb ik ontdekt dat er veel meer verklaring is voor houding en gedrag binnen organisaties dan je in eerste instantie verwacht. Inzicht hierin behoedt je als leidinggevende voor vooroordelen. Het helpt je ook om goed te communiceren. Je kunt je beter verplaatsen in anderen en zo kom je zélf ook weer verder vooruit.

“Als leidinggevende moet je weten hoe je boodschap over komt”

Ontplooiing

Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is om erachter te komen hoe je boodschap op anderen over komt. Daarvoor moet je weten wie je zelf bent én wat je uitzendt. Als leidinggevende is dit ontzettend waardevol, want zo kom je erachter hoe je anderen helpt ontplooien. En zo breng je het bedrijf ook weer verder.

Goed leiderschap

Dankzij de counsel ben ik gegroeid in mijn zakelijke capaciteiten. Het contact met stakeholders heeft een nieuwe impuls gekregen. Ik neem kwalitatief betere beslissingen en weet ook hoe ik collega’s hierin beter kan begeleiden. Ik heb veel geleerd over goed leiderschap en ik had dit voor geen goud willen missen.

 

Bolk transport leiderschap ontwikkelen
Bolk transport leiderschap ontwikkelen
Bolk transport leiderschap ontwikkelen
Bolk transport leiderschap ontwikkelen
Ambassadeur André Pluimers
Bolk Transport

Bolk is een veelzijdig internationaal transportbedrijf. In alle activiteiten zoeken we naar iets bijzonders waarmee we onze klanten van dienst kunnen zijn. Dat kan betrekking hebben op bijzondere afmetingen en alles wat daar bij komt kijken maar ook op een scherpe planning, een complex project of een combinatie van diensten zoals containervervoer, opslag en distributie. Bolk is een Twents familiebedrijf dat continuïteit voor de medewerkers, klanten en de onderneming voorop stelt.

Ga naar de website www.bolk.nl