Ondernemersacademie Nederland

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, bestuurders, professionals en onze coaches. Ondernemersacademie Nederland werkt vanuit een viertal regio's. Klik op de regio's (links) en je vindt daar de motoren van de Ondernemersacademie.

Overname Ondernemersacademie door Bart, Geert en Ineke

Graag stellen wij ons aan jou voor. Wij, Bart Lieven, Ineke Nijen Es en Geert Klein Bruinink, beschouwen het als een groot voorrecht om sturing te geven aan de ontwikkeling van de Ondernemersacademie. De toekomst op tijd organiseren, sterker nog, een voorsprong nemen op de toekomst, is de uitdaging voor elke ondernemer en professional. 

Dat vraagt tijd, aandacht en nieuwe inzichten, waaraan wij graag een bijdrage leveren. De scheppingskracht van mensen en organisaties is ongekend als we in staat zijn naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. Het bundelen van krachten en het beste in jezelf naar boven halen, is waar het om draait. Dit gedachtegoed sluit feilloos aan bij onze visie over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen van duurzame organisaties. Wij hebben niet voor niets onze krachten gebundeld en ons met elkaar verbonden aan de Ondernemersacademie. Ieder vanuit zijn een eigen specialisatie en talent. Door dit  te bundelen, ontstaat het hart van de academie.

Samen met professionele leiderschapscoaches en counselmanagers bouwen wij verder. 

Management Team Ondernemersacademie Nederland

Wij geloven in samenwerken in de regio.