Ondernemersacademie

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, bestuurders, professionals en onze coaches. Ondernemersacademie Nederland werkt daarom met coaches uit geheel Nederland voor opdrachten in heel Nederland.

Onder onze werkwijze liggen een aantal voor ons belangrijke waarden waardoor wij als professioneel, verbindend en waardevol worden ervaren:   

  • Wij zijn ondernemend, integer en authentiek 
  • Geven vertrouwen en onze onbevooroordeelde aandacht
  • En communiceren oprecht, eerlijk en transparant                                                                                                                                                                                                                                                       

Ondernemersacademie overgenomen door Bart en Ineke

Graag stellen wij ons aan jou voor. Wij, Bart Lieven en Ineke Nijen Es, beschouwen het als een groot voorrecht om sturing te geven aan de ontwikkeling van de Ondernemersacademie. De toekomst op tijd organiseren, sterker nog, een voorsprong nemen op de toekomst, is de uitdaging voor elke ondernemer en professional. 

Dat vraagt tijd, aandacht en nieuwe inzichten, waaraan wij graag een bijdrage leveren. De scheppingskracht van mensen en organisaties is ongekend als we in staat zijn naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. Het bundelen van krachten en het beste in jezelf naar boven halen, is waar het om draait. Dit gedachtegoed sluit feilloos aan bij onze visie over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen van duurzame organisaties. Wij hebben niet voor niets onze krachten gebundeld en ons met elkaar verbonden aan de Ondernemersacademie. Ieder vanuit zijn een eigen specialisatie en talent. Door dit  te bundelen, ontstaat het hart van de academie.

Samen met professionele leiderschapscoaches, salesmanagers en partners in business bouwen wij verder. Wij geloven in samenwerken in de regio.

Management Team Ondernemersacademie Nederland
Website, gebouwd door Awesum Ga naar de website https://www.awesum.nl/
Electronische leeromgeving MijnAcademie gebouwd door Vimisol Ga naar de website https://www.vimisol.nl/
Onze plek: landgoedhotel Woodbrooke Ga naar de website https://www.woodbrookebarchem.nl/