Coaching op maat, jouw unieke vraagstuk staat centraal

Heb je een specifieke vraag over de ontwikkeling van jouw organisatie, team, individuele medewerker of jezelf dan gaan wij graag met jou in gesprek en bouwen wij in co-creatie met jou een traject op maat.

Maak jij tijd voor ontwikkeling?

Onze coaches helpen jou inzicht te geven in waarom je doet zoals je doet, waarom jouw team/organisatie is geworden zoals die is. Deze inzichten maken dat je bewust kiest wat je zelf inzet in relatie tot jouw gewenste route en de weg die je te gaan hebt. Dit maakt je een persoonlijk leider, die authentiek en trouw aan zichzelf is, weet waar je voor staat en wat je hiermee kunt doen in jouw wereld, je team of organisatie. 

“Ik heb meer rust gevonden bij mijn acties. Waarom ik echt doe wat ik deed. En door de koppeling 360graden/enneagram/3-lenzen/doelen stellen heb ik een betere visie gekregen voor hetgeen waar ik naartoe wil werken.”

De coach die bij je past

Ieder mens is uniek en daarom is ieder coachtraject ook uniek. Het succes van een coachingstraject ontstaat in de verbinding tussen coachee en coach. Jouw vraagstuk staat daarom centraal in de match die wij maken met de coach. Onze coaches hebben allemaal hun specifieke expertisegebied en persoonlijkheid waardoor er altijd de juiste coach voor jou beschikbaar is.

Laat een berichtje achter dan nemen wij contact op voor een gratis intakegesprek.