Je leiderschap en organisatie ontwikkelen in een counsel

Van en met collega ondernemers, directeuren, leidinggevenden, vakgenoten of professionals leren, reflecteren, leiderschap ontwikkelen en daarmee de organisatie ontwikkelen

De Ondernemersacademie levert met haar leiderschapstrajecten een krachtige bijdrage in het proces van permanente vernieuwing van organisaties om succesvol te worden en te blijven. Dit doen wij in counseltrajecten door ontwikkeling van persoonlijk natuurlijk leiderschap, door te leren van en met elkaar en elkaar aantoonbaar verder te helpen met het waarmaken van ambities.

Leren van en met elkaar en aantoonbaar verder helpen

Wij bundelen de krachten van ondernemers, bestuurders, managers en professionals in counsels. Met gelijkgestemden sparren over vraagstukken uit de praktijk, bespreken wat heeft gewerkt, wat heeft niet gewerkt en waarom? Het natuurlijk leiderschapsconcept is daarbij ons vertrekpunt. Een uniek concept dat er vanuit gaat dat ieder mens uniek is, een eigen natuur heeft en organisatieontwikkeling start met persoonlijke ontwikkeling.

De leiderschapscoaches stellen kritische vragen, houden spiegels voor en bieden in de counsels expertise op het gebied van zelfinzicht, motivatie, (on)bewuste gedrag, doelen stellen, verandering en weerstand begeleiden, invloed en communicatie, keuzevrijheid en andere soft-skills. Samen onderzoeken en reflecteren op kwaliteiten en gedrag en leren vanuit verschillende invalshoeken.

“Groei genereren, voor jezelf én het bedrijf: Arno Westhof, van Merksteijn International ”

Wat is een counseltraject?

De counsel bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken gedurende een periode van bijna 2 jaar in een inspirerende omgeving. Hiermee draagt de Ondernemersacademie bij aan de focus op persoonlijke groei en concrete  vernieuwing binnen bedrijven én aan de vertaling hiervan in tijdige stappen, zodat bedrijven zich van binnenuit vernieuwen. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is de aandacht voor ontwikkeling van talent en leiderschapscompetenties.

Alle verandering begint bij inzicht en bewustwording, dit leidt tot keuzes maken, duidelijke doelen stellen en een strategie deze ook daadwerkelijk te realiseren. Tevreden mensen maken succesvolle organisaties. Wij reizen mee op weg naar succes.

Open hier de link naar de animatie van het counselprogramma

Leiderschapsontwikkeling, het programma
Gratis adviesgesprek

Wil je weten of het counselprogramma jou kan helpen? Wij ontmoeten je graag.

Bel naar tel.nr: 06 - 12 99 43 69 of laat je gegevens achter:

info@ondernemersacademie.net.

Leiderschapsontwikkeling programma directeuren
Leiderschapsontwikkeling programma directeuren