• Modern Leiderschap Door: Bart Lieven

    Tegenwoordig is het in moderne organisaties van belang dat een leider over veelzijdige kwaliteiten beschikt met oog voor de medewerkers en gebruikmaking van hun talenten waardoor de organisatie en de mens groeien.

  • Wat is een liquiditeitsbegroting? Door: Jan-Harmen de Goeijen

    In deze blog vertel ik je wat een liquiditeitsbegroting is, wat het verschil is tussen een liquiditeitsbegroting en een winst- & verliesrekening, waarom je een liquiditeitsbegroting zou maken en hoe je een liquiditeitsbegroting maakt. En uiteraard geef ik je ook graag - gratis- een model van een liquiditeitsbegroting  die je direct voor je eigen onderneming kunt gaan gebruiken.

  • Hoe ontwikkel je een team wanneer iedereen thuis zit? Door: Matthieu Beunders

    Gedragsverandering, het leek vaak één van de lastigste zaken voor leidinggevenden, en daarmee een mooie markt voor trainers en coaches. En nu, intussen al een paar weken, zien we medewerkers, teams, afdelingen en complete bedrijven zich in grote mate anders gedragen. Is daarmee de conclusie dat gedragsverandering simpel een kwestie is van het dwingend opleggen van nieuwe regels? En kunnen we afscheid nemen van soft-skill trainingen en teamcoaching? Ik ben van mening dat dit niet zo is.

Pagina: