Ondernemersacademie blog

Hier vindt u de laatste artikelen

  • Afsluiting directiecounsel 11 Door: Ondernemersacademie

    ‘’Innoveren, inspireren, bedrijfsresultaten verbeteren én je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen’’. Dat doe je in de directie counsel van de Ondernemersacademie.

  • Managementcounsel, leiderschapstraject voor MT leden Door: Ondernemersacademie

    Menig manager herkent het wel: binnen je werk switch je regelmatig tussen verschillende rollen, verantwoordelijkheden en taken. Flexibiliteit is inherent aan jouw functie om tegemoet te komen aan verschillende behoeften van directie, management en medewerkers en om in te spelen op de voortdurende externe veranderingen. Heb je ook behoefte om even stil staan en je koers voor de toekomst weer scherp te krijgen!

  • Stomp niet af ... blijf slijpen en ... groei! Door: Bart Lieven

    Jij weet dat inspelen op toekomstige ontwikkelingen cruciaal is voor zakelijk succes. Nieuwe markten, technologieën en actuele thema’s als MVO, duurzaamheid en innovaties vragen aandacht. Maar ook heb je te maken met de waan van de dag. Urgente zaken dringen voor. Om te blijven inspireren en innoveren begrijp je dat je tijd vrij moet maken. Zodat jezelf ook geïnspireerd wordt en blijft en zorgt dat jouw persoonlijke ontwikkeling optimaal aansluit bij de behoefte van de onderneming.

Pagina: