Ondernemersacademie blog

Hier vindt u de laatste artikelen

  • Niks werkt top-down behalve een goed voorbeeld Door: Eelco Baak

    “Een bloemetje in de vensterbank zou niet misstaan”, zei een cliënt laatst tegen mij terwijl hij bij mij in de woonkamer op de bank zat. We hadden net een coachingsessie gehad. Hij gaf zijn ongezouten mening over de (kale en sobere) inrichting van mijn woonkamer waar ik de laatste tijd steeds vaker cliënten ontvang. Ik nam het advies ter harte en ging vandaag een plantje halen. Ik fiets elke dag langs een tuincentrum bij mij in de buurt waar ik nog niet eerder naar binnen was geweest. Vandaag zou ik daar voor het eerst en ook voor het laatst binnenstappen.

  • Krankzinnig goede voornemens! Door: Jan Berkelmans

    Gebruik het vakantiegevoel iedere week ... De lente doet binnenkort zijn intrede. De kerstvakantie ligt al weer ver achter ons en mijmerend kijken we terug op een heerlijke tijd van tot rust komen en genieten van een ander dagritme.

  • Volop reflecteren, zonder dat dit bedreigend wordt Door: Ondernemersacademie

    Jij bent manager en MT lid bij een MKB of grote onderneming. Je bent goed gekwalificeerd voor je job en je hebt behoorlijk wat ervaring. Je geeft richting aan het beleid van de organisatie en je adviseert de directie ten aanzien van operationele zaken. Maar doe je het goed? Kun je er meer uithalen? Ben je tevreden?

Pagina: