Door leiderschapsontwikkeling organisatieontwikkeling

van inzicht naar verbindingen en ontwikkeling

  • Verbindend Leiderschap: de Kracht om te Verenigen en te Floreren Door: Ondernemersacademie

    In een wereld die steeds complexer en onderling verbonden wordt, is het vermogen om als leider anderen te verbinden van onschatbare waarde. Verbindend leiderschap gaat verder dan traditionele vormen van leidinggeven. Het is een krachtige benadering die niet alleen teams en organisaties transformeert, maar ook individuen inspireert om hun volledige potentieel te bereiken.

  • De mythe van ‘’Ik ben al een goede leider’’ Door: Ondernemersacademie

    Leiderschap is cruciaal aspect binnen organisaties en directeuren spelen een sleutelrol in het bepalen van de koers en het succes van het bedrijf. Echter, er bestaat vaak een belemmerende overtuiging bij directeuren dat ze al goede leiders zijn en dat verdere leiderschapsontwikkeling niet nodig is. In deze blog gaan we dieper in op deze mythe en laten we zien waarom het belangrijk is voor directeuren om deze belemmerende overtuiging te onderzoeken en te doorbreken en open te staan voor de eigen ontwikkeling en die van zijn medewerkers.

  • Versnelde ontwikkeling Door: Ondernemersacademie

    Waar in het verleden tientallen jaren nodig waren voor de ontwikkeling van vakmanschap en toegevoegde waarde, veroveren ondernemingen tegenwoordig soms binnen enkele jaren succesvol een prominente plaats in het maatschappelijke veld. Daarbij zijn ontwikkelingsfasen helemaal niet aan de orde. Het gebeurt eigenlijk allemaal tegelijk.

Pagina: