• Angst of Kans Door: Mirjam van Essen

    Nog niet zo lang geleden was ik drie weken in mn uppie een rondreis aan het maken op Bali en deels Lombok. Na drie moeilijke jaren was ik toe aan me-time. Ik heb bijzondere ervaringen opgedaan, veel gezien en gedaan, mooie gesprekken gevoerd met locals en reizigers, en inzichten gekregen over leefomstandigheden en levensgeluk. Door het Coronavirus, dat toen nog vooral in Azië heerste, werden Chinese toeristen geweerd en hadden zo’n 40.000 Australiërs hun reis geannuleerd. Het was relatief rustig op Bali. Ik heb daar kunnen verwerken en loslaten. Het heeft me enorm goed gedaan en ik zit weer in het zadel zogezegd.

  • Teamscan Lencioni Door: Ineke Nijen Es

    In 10 minuten tijd door inzicht in het verbeterpotentieel van jouw team. Te mooi om waar te zijn of het proberen waard? Doe de teamscan Lencioni.

  • Persoonlijk Leiderschap Door: Mirjam van Essen

    Persoonlijk leiderschap gaat over leiding nemen in je beslissingen en je verantwoordelijkheden nemen voor jouw functioneren. Dat heeft zowel zakelijk als privé verreikende consequenties. Sommigen laten hun beslissingen over aan het lot of aan de besluitvaardigheid van derden. Dat kan passief gedrag met zich meebrengen. En een voortslepende situatie waar jij en wellicht ook jouw omgeving niet gelukkig mee bent/is. Om tot daadkracht te komen is het nodig kritisch naar jezelf en jouw situatie te kijken. Wat heb jij nodig om weer tot je kern te komen? 

Pagina: