Ondernemersacademie blog

Hier vindt u de laatste artikelen

  • Managementcounsel, leiderschapstraject voor MT leden Door: Ondernemersacademie

    Menig manager herkent het wel: binnen je werk switch je regelmatig tussen verschillende rollen, verantwoordelijkheden en taken. Flexibiliteit is inherent aan jouw functie om tegemoet te komen aan verschillende behoeften van directie, management en medewerkers en om in te spelen op de voortdurende externe veranderingen. Heb je ook behoefte om even stil staan en je koers voor de toekomst weer scherp te krijgen!

  • Stomp niet af ... blijf slijpen en ... groei! Door: Bart Lieven

    Jij weet dat inspelen op toekomstige ontwikkelingen cruciaal is voor zakelijk succes. Nieuwe markten, technologieën en actuele thema’s als MVO, duurzaamheid en innovaties vragen aandacht. Maar ook heb je te maken met de waan van de dag. Urgente zaken dringen voor. Om te blijven inspireren en innoveren begrijp je dat je tijd vrij moet maken. Zodat jezelf ook geïnspireerd wordt en blijft en zorgt dat jouw persoonlijke ontwikkeling optimaal aansluit bij de behoefte van de onderneming.

  • Betrokkenheid als resultaat van het werkwoord betrekken Door: Matthieu Beunders

    Bij jouw teamleden zal het wellicht anders zijn, maar uit wereldwijd onderzoek blijkt dat slechts 13% van de werknemers echt betrokken zijn bij hun werk.

Pagina: