Ontwikkeladvies; klaar voor de toekomst

Verbetering van bedrijfsresultaten in tijden van transities door nieuwe inzichten en ontwikkeling van medewerkers en organisatie; het Ontwikkeladvies!

Waarom ontwikkeladvies?

Duurzaam succesvolle organisaties geven doorlopend en met een open blik de benodigde aandacht aan technologische ontwikkelingen, globalisering, veranderende wet- en regelgeving, groei en diversiteit van medewerkers. De snelheid waarin veranderingen zich namelijk aandienen is duizelingwekkend. De beschikbare informatie is veelomvattend en complex. De invloed op kennis en vaardigheden van de medewerkers en op de structuur binnen de organisatie is groot.

Om de organisatie wendbaar en gereed te maken voor de toekomst is een passende beweging vereist. 

Interne analyse

De Ondernemersacademie Incompany doet een interne analyse in het bedrijf waardoor het verbeterpotentieel van de organisatie en medewerkers helder wordt en de vooruitgang wordt ingezet.

Vanuit het helder kijken naar de visie en missie van de organisatie wordt samen met u een toetsing gemaakt op verschillende niveaus; namelijk Identiteit, Zingeving, Overtuigingen en Waarden, Vaardigheden, Gedrag en Omgeving.

“Organisaties zijn succesvoller als er gelukkige mensen werken”