Natuurlijk organiseren

Je kent de principes van persoonlijk leiderschap en toch in de dagelijkse praktijk voel je je niet productief. Hoe kun je dagelijks jouw activiteiten zo organiseren dat je tijd en energie steekt in de zaken die er echt toe doen? Je inzicht hebt in jouw tijdverspillers en energievretende zaken? Jouw belangen en wensen scherp hebt en helder kunt communiceren? Het programma vergt discipline en zelfreflectie, maar helpt je om doelmatiger, effectiever en succesvoller te handelen.

“Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress. Hard werken voor iets waar we veel om geven noemen we passie - Simon Sinek”

Ik wil mijn persoonlijke effectiviteit vergroten

Het programma natuurlijk organiseren is voor een ieder die zijn of haar persoonlijke effectiviteit wil vergroten: doelen halen en efficiënt organiseren in verbinding met jezelf. Jouw persoonlijke cases worden uitgediept en vertaald naar nieuwe inzichten en vaardigheden waar je in de dagelijkse praktijk direct mee aan de slag gaat.

Het resultaat van dit programma

 • Je hebt de regie over jouw leven
 • Je ervaart plezier en succes in je dagelijkse werk
 • Je haalt je dagelijkse en middellange termijn doelen
 • Je houdt in stressvolle situaties overzicht
 • Je stelt prioriteiten en deelt je tijd goed in
 • Je werkt doel- en resultaatgericht

Programma Natuurlijk Organiseren

 1. Kick-off en uitleg programma
 2. Module 1           Kenmerken effectief leiderschap en aanscherpen leerdoelen met behulp van 360° reflector
 3. Module 2           Persoonlijke effectiviteit, inzicht in eigen gedrag en handelen m.b.v. Karakterkunde
 4. Module 3           Doelen en taken vertalen in een actieplan 
 5. Module 4           De tijd effectief gebruiken en timemanagement
 6. Module 5           Effectief leren en delegeren
 7. Module 6           Besluiten nemen en problemen oplossen
 8. Module 7           Afsluitende sessie

Studiewijze

Voorafgaand aan het traject vindt er een persoonlijke intake plaats en vullen jij en een aantal van jouw collega’s een 360° reflector in. Op basis hiervan stel je jouw persoonlijke doelstellingen vast. Door de koppeling van theoretische modellen aan cases uit de dagelijkse praktijk krijg je inzicht in zelforganisatie, time-management, doelen stellen en halen. Iedere module sluiten we af met een ontwikkelaspect welke je in de daarop volgende week in de praktijk gaat herkennen, toetsen en in de volgende module wordt besproken.

Tijdsduur: iedere 2 weken een sessie van 1,5 uur. Doorlooptijd: 3-4 maanden.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig wat dit programma je kan brengen? Stuur een e-mail met jouw contactgegevens, dan nemen wij op korte termijn contact op voor een afspraak.