Krachten bundelen

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en in verbinding met onze coaches en partners in business. Ieder vanuit zijn eigen expertise.

 • Vimisol
  Vimisol Robert Jan en Marco

  We leveren betekenisvolle IT oplossingen die de gebruiker ontzorgen. Het gaat zeker niet alleen om apparaten, software, techniek: het gaat met name om de mensen en de mensen staan centraal. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om het beste te halen uit de technologische mogelijkheden. Op een efficiënte wijze zullen wij producten en diensten verzorgen die het verschil maken.

 • Karin Bonsel
  Karin Bonsel marketing-manager

  Ik ben een creatieve marketeer in de meest brede zin van het woord. Naast dat ik visueel verhalen vertel door digitaal te tekenen of te animeren vertaal ik ook de organisatie strategie naar de dagelijkse marketing operatie. Mijn focus ligt altijd op de langere termijn en de integratie tussen de online en de fysieke onderdelen van de customer journey. En ik ben ook vaak een gids voor ondernemers in het marketing landschap.

 • Mirjam van Essen
  Mirjam van Essen Partner in business

  Tekst & Visie geeft heldere marketingcommunicatie-adviezen en tekstuele input ten behoeve van corporate image en branding waarbij kernwaarden, visie en missie centraal staan. In samenwerking met een team van professionals kan tevens een totaalconcept gerealiseerd worden. Van idee naar concept en van strategie naar uitvoering. Met de juiste communicatie kunnen mooie verbindingen ontstaan met klanten, relaties en binnen de organisatie zelf. Samen met mijn team kan ik je helpen deze verbinding te maken en jouw boodschap te communiceren waardoor deze omarmd gaat worden.

 • Jan-Harmen de Goeijen
  Jan-Harmen de Goeijen partner in business DGA Bedrijfsadvies

  Ik ben dé bedrijfsadviseur voor jou als ondernemer! Cijfers kennen voor mij geen geheimen. Als schakel tussen de accountant en de ondernemer vertaal ik cijfers voor jou als een écht hulpmiddel om je strategie te realiseren. Als bedrijfsadviseur zet ik jou als ondernemer in je kracht. Ik help je met een goed inzicht in jezelf en je onderneming. Continue gericht op resultaten en structuur, met veel openheid en humor! Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven in problemen. Mijn klanten noemen mij een betrokken, kundige en prettige sparringpartner!

 • Theo Wienholts
  Theo Wienholts partner in business Wienholts executive management

  Ik ben een senior executive op COO en MD niveau. Mijn focus ligt op executive management en interim management. Onzekere tijden zorgen ook voor nieuwe kansen en mogelijkheden. We maken ons op voor een nieuwe toekomst. Wellicht een nieuwe economie waarin we de strategie moeten aanpassen, een andere tactiek moeten inzetten of een andere positie moeten innemen? Het bedrijfsleven heeft hierin veel overeenkomsten met de sport. Verleg het spel met de juiste strategie en de tactiek! Vanuit strategisch leiderschap en operationeel management kan ik u helpen uw organisatie toekomstbestendig te maken. Een toekomstbestendige organisatie = supply chain optimalisatie + digitale transformatie.

https://www.vimisol.nl/
www.digismid.nl
www.digismid.nl
https://tekstenvisie.nl/
Wienholts Executive Management Ga naar de website www.wienholts-em.com/nl/