Krachten bundelen

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en in verbinding met onze coaches en partners in business. Ieder vanuit zijn eigen expertise.

 • Profil Consultants
  Profil Consultants Partner in business

  Vinden en Verbinden. Dat zijn al meer dan dertig jaar de slagaders van Profil Consultants. Ons hart gaat sneller kloppen van werving & selectie(Profil Recruitment),daarbij onderscheiden wij ons door persoonlijke benadering, integriteit en flexibiliteit. Ontdekken en Ontwikkelen. Dit is de vertaling van onze expertise in coaching- en teamontwikkeling (Profil People) en innovatie & new business consultancy (Profil Business). Een unieke combinatie van drie zakelijke dienstverleningen waarmee we ons onderscheiden in de markt en van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Wil je hierover meer weten? Neem contact op met Arjan Westra of Matthieu Beunders.

 • Arjan Bentsink
  Arjan Bentsink Partner in business, arbeids- en organisatiepsycholoog

  Ik ben een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog met krachtige advies- en managementvaardigheden. Ik heb veel ervaring met individuele, persoonlijke ontwikkeling, zoals- burn-out begeleiding, psychologische begeleiding en persoonlijke coaching (personal coaching, performance coaching, loopbaan coaching). Daarnaast word ik veel betrokken bij organisatieontwikkeling, organisatie advies, management coaching (lijn management, directie en dga’s), bemiddeling bij arbeidsconflicten en duurzame inzetbaarheid. Ik ben pragmatisch en nuchter ingesteld en schuw niet af te wijken van de gebaande paden. Ik beschik over een gezonde dosis humor. Professionele uitdaging: Mensen en organisaties laten excelleren!

 • Vimisol
  Vimisol Robert Jan en Marco

  We leveren betekenisvolle IT oplossingen die de gebruiker ontzorgen. Het gaat zeker niet alleen om apparaten, software, techniek: het gaat met name om de mensen en de mensen staan centraal. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om het beste te halen uit de technologische mogelijkheden. Op een efficiënte wijze zullen wij producten en diensten verzorgen die het verschil maken.

 • Karin Bonsel
  Karin Bonsel marketing-manager

  Ik ben een creatieve marketeer in de meest brede zin van het woord. Naast dat ik visueel verhalen vertel door digitaal te tekenen of te animeren vertaal ik ook de organisatie strategie naar de dagelijkse marketing operatie. Mijn focus ligt altijd op de langere termijn en de integratie tussen de online en de fysieke onderdelen van de customer journey. En ik ben ook vaak een gids voor ondernemers in het marketing landschap.

 • Mirjam van Essen
  Mirjam van Essen Partner in business

  Tekst & Visie geeft heldere marketingcommunicatie-adviezen en tekstuele input ten behoeve van corporate image en branding waarbij kernwaarden, visie en missie centraal staan. In samenwerking met een team van professionals kan tevens een totaalconcept gerealiseerd worden. Van idee naar concept en van strategie naar uitvoering. Met de juiste communicatie kunnen mooie verbindingen ontstaan met klanten, relaties en binnen de organisatie zelf. Samen met mijn team kan ik je helpen deze verbinding te maken en jouw boodschap te communiceren waardoor deze omarmd gaat worden.

 • Jan-Harmen de Goeijen
  Jan-Harmen de Goeijen Partner in business thexton armstrong de Goeijen

  Je bedrijf verkopen of overdragen naar je kinderen maar niet weten waar je moet beginnen om dit goed en zorgvuldig te doen? Ik geniet van het helpen van ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of willen overdragen binnen de familie. Trajecten waarin het goed managen van het proces ongelooflijk belangrijk en waardevol is. Maar ook bij groei- of verbetertrajecten help ik je graag helder te krijgen wat jij als ondernemer de komende jaren wilt. Hoe gaat de onderneming jou helpen je dromen te realiseren? De energie gaat altijd stromen als ik daar met ondernemers over in gesprek ga, en vooral als we er daarna ook samen concreet en gestructureerd mee aan de slag gaan.

 • Theo Wienholts
  Theo Wienholts Partner in business Wienholts executive management

  Ik ben een senior executive op COO en MD niveau. Mijn focus ligt op executive management en interim management. Onzekere tijden zorgen ook voor nieuwe kansen en mogelijkheden. We maken ons op voor een nieuwe toekomst. Wellicht een nieuwe economie waarin we de strategie moeten aanpassen, een andere tactiek moeten inzetten of een andere positie moeten innemen? Het bedrijfsleven heeft hierin veel overeenkomsten met de sport. Verleg het spel met de juiste strategie en de tactiek! Vanuit strategisch leiderschap en operationeel management kan ik u helpen uw organisatie toekomstbestendig te maken. Een toekomstbestendige organisatie = supply chain optimalisatie + digitale transformatie.