Directie-counsel

Innoveren, inspireren, bedrijfsresultaten verbeteren én je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen door het intensieve gesprek

De directie-counsel is de leiderschapstraining voor directieleden, bestuurders, sr managers. Je gaat indringend in gesprek over de toekomst van de organisatie, jouw persoon en rol. Dit doe je samen met 7 of 8 andere directieleden van organisaties uit verschillende branches. Volstrekte vertrouwelijkheid is het uitgangspunt.

Het programma: verbinding met de toekomst

Het centrale thema is ‘verbinding met de toekomst’. Het is een programma gericht op bewustwording, zelfinzicht, verdieping op jouw vraagstukken door middel van intervisie en reflectie. Leidend tot vernieuwend en natuurlijk leiderschap, waardoor het bijdraagt aan excellent ondernemerschap en duurzame organisaties. 

Het tweejarig ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten en persoonlijk coaching van 8 gesprekken. Wij bieden jou een platform om van en met collega directeuren te leren, kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. 

“René ten Brinke, deelnemer counsel: Mijn persoonlijke ontwikkeling versterkt de toekomstige ontwikkeling van de organisatie.”

Looptijd, begeleiding en data

De counsel heeft een looptijd van bijna twee jaar en wordt begeleid door twee ervaren counselmanagers. De counselmanagers beschikken over ruime ervaring als executive leiderschapscoach en in het begeleiden van ontwikkelprocessen.

Directiecounsel 16 Oost Nederland, startdatum kwartaal 1 2024

De counsel heeft een looptijd van ruim 1,5 jaar.

  • Locatie:   Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem
  • Wanneer: Maandelijks (met uitzondering van vakantieperiodes) 
  • Tijdstip:   09:00 uur – 13:30 (inclusief gezamenlijke lunch). De coachingsgesprekken duren 1,5 tot 2 uur en kunnen eventueel in-company plaats vinden

Maak een afspraak

Nieuwsgierig wat deelname aan de directie-counsel je kan brengen? Stuur een e-mail met jouw contactgegevens, dan nemen wij op korte termijn contact op voor een afspraak.

Deze directeuren gingen je in 2019/2020 voor

Interesse om deel te nemen aan de counsel of behoefte aan meer informatie?

Bel tel.nr 06 - 12 99 43 68, stuur een mail naar info@ondernemersacademie.net of laat je gegevens op de site achter en we nemen contact op.