Natuurlijk leiderschap, coaching en ontwikkeling op maat

Onze programma's gericht op persoonlijke leiderschap, persoonlijke effectiviteit, authentiek leiding geven en natuurlijk leiderschap of volledig op maat gemaakt.

De snelheid waarmee technologische oplossingen zich aandienen is duizelingwekkend. De één vindt het fantastisch, de ander is wat huiverig. Maar hoe dan ook: je kunt er jouw ogen niet voor sluiten. Hoe houd jij je staande in deze transparante wereld? Ben jij in staat om je eigen kompas te volgen ondanks de snelle en grote veranderingen. En hoe gaat jouw organisatie om met de kansen die dit biedt? Veel organisaties zijn door de technologie, automatisering en schaalgrootte op processen gaan sturen. De duurzaam succesvolle organisaties geloven echter dat dit volledig samengaat met de mensgerichte benadering. Zij geloven in de unieke kwaliteiten van medewerkers en geven hen vertrouwen en verantwoordelijkheid. Deze organisaties geloven in natuurlijk leiderschap en investeren in persoonlijk leiderschap.

De Ondernemersacademie heeft het Natuurlijk Leiderschapsconcept voor deze organisaties ontwikkeld. De Natuurlijk Leiderschap trainingen en coaching zijn gericht op inzicht, verdieping en reflectie, leidend tot persoonlijk natuurlijk leiderschap en driedimensionaal kijken. De coaching draagt bij aan een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen, gaat uit van het unieke van de mens en is altijd maatwerk.

Natuurlijk leider

Als je met mensen samenwerkt, ben je zelf het belangrijkste instrument dat je inzet. Je eigen natuurlijk leiderschap gaat over jouw innerlijke houding, intrinsieke motivatie en drijfveren ten opzichte van je werk en je relaties. Die houding bepaalt de kwaliteit van je leven en je werk. Hoe authentieker en natuurlijker je bent, hoe meer je er voor anderen kunt zijn en hoe meer vreugde jij zult ervaren.

“Als harder werken niet meer werkt”