Young Professional-counsel

Vanuit zelfontdekking persoonlijk en professioneel ontwikkelen

De Young Professional counsel is een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Je komt uit de waan van de dag, je krijgt reflectie op jouw vraagstukken in groepsdiscussies en coachingssessies. Dit ervaar je samen met maximaal 11 andere professionals in de leeftijd van 25 – 38 jaar en van organisaties uit verschillende branches.

Het programma: “van zelfinzicht naar betekenis”

Het centrale thema is ‘van zelfinzicht naar betekenis’. Wij begeleiden jou bij het verkennen van je passies, talenten en waarden zodat je een duidelijk beeld krijg van wat je echt wilt bereiken en betekenisvol voor je is. Het jaartraject is een training op het gebied van persoonlijk en professionele ontwikkeling en bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten en 5 coachingsgesprekken. De counsel is een platform om van en met collega professionals te leren, kennis te delen, te groeien en je missie te ontdekken.

YP training draagt bij aan jouw leven lang ontwikkelen:

  • Je ontdekt jouw unieke drijfveren, talenten, kernwaarden en kwaliteiten.
  • Je formuleert jouw persoonlijke missie en routekaart.
  • Je herkent het effect van jouw handelen in interactie met anderen en bent in staat je impact te vergroten.
  • Je maakt autonome keuzes in werk en privéleven en ervaart rust over de gemaakte keuzes.

Looptijd, begeleiding

De counsel heeft een looptijd van een jaar en wordt begeleid door twee counselmanagers. Zij zijn experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben ruime ervaring in het begeleiden van Young Professionals bij het vinden van hun eigen koers en het geven van betekenis aan hun carrière.

Young Professionals counsel, startdatum september 2024

De counsel heeft een looptijd van één jaar.

Waar           Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem
Wanneer    Maandelijks (met uitzondering van de vakantie periodes) 
Tijd              09:00 uur – 13:30 (inclusief gezamenlijke lunch). De coachingsgesprekken duren 1,5 tot 2 uur en kunnen eventueel in-company plaats vinden.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig wat deelname aan de YP-counsel je kan brengen? Stuur een e-mail met jouw contactgegevens, dan nemen wij op binnen 24 uur contact op voor een afspraak.

De counselmanagers: Chiel van der Heide en Anneke Hendriks
Interesse om deel te nemen aan de YP-counsel of behoefte aan meer informatie?

Interesse om deel te nemen aan de counsel of behoefte aan meer informatie?

Bel tel.nr 06 - 21 16 90 40, stuur een mail naar info@ondernemersacademie.net of laat je gegevens op de site achter en we nemen contact op.