Ik ben een jong professional

Je hebt die mooie baan inmiddels een aantal jaren, je laat jezelf binnen de organisatie zien en toont dat je verantwoordelijkheden aan kunt. En nu …..

Eindelijk was je uit collegezaal en kon het ‘echte’ leven beginnen. Je bent onderweg. Maar … doe je het wel goed en waar sta je eigenlijk? Wat is de volgende carrièrestap en hoe pak je dat aan?

Inzicht in je persoonlijkheid en rol

Je hebt in de collegezaal allerlei theorieën geleerd, maar toch doen "ze" het binnen het bedrijf anders. Je hebt gegoogeld naar de beste oplossing, maar toch krijg je met jouw idee geen voedingsbodem. Je zit vol idealen en verwachtingen. En je weet dat je meer uit jezelf kunt halen en voor de organisatie kunt betekenen. Dat leer je vooral door gewoon te doen. Hoe krijg je de kans om te doen, hoe krijg je het wel voor elkaar? Hoe krijgen collega’s uit andere bedrijven ontwikkelingen over de bühne en maken ze een mooie loopbaanstap?

Jezelf opnieuw ontdekken

Ambities realiseren is keuzes maken. Waar ben jij goed in en wat zijn jouw valkuilen? Ontwikkel meer zelfvertrouwen door zelfinzicht, zelfkennis maar ook inzichten hoe anderen het doen. Door jouw authenticiteit en stevigheid heb je meer invloed en overtuigingskracht. Je kiest heel bewust je stappen en ontdekt hoe je kunt groeien. Je vergroot de regie over jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Investering in de toekomst

Om de verbinding naar de toekomst opnieuw stevigheid te geven zou je graag eens fundamenteel stilstaan bij de vraag welke ontwikkelingsstappen je daarin zou kunnen zetten. Dit alleen doen is buitengewoon lastig.