Ik ben een Young Professional

Ondernemende professionals worden steeds meer gedreven door betekenis en willen verschil maken in hun organisatie en omgeving

Het Young Professional-traject ‘van zelfinzicht naar betekenis’ geeft het antwoord op de vraag: “wat is jouw missie en hoe maak je deze leidend voor je”?

Van zelfinzicht naar betekenis

Echt van betekenis zijn, dat is wat je wilt. Maar wat is dat dan eigenlijk, impact willen maken en van betekenis zijn? En hoe vind je die betekenis voor jezelf, in je werk en in je leven?

Het begint in ieder geval bij jezelf. Anderen kunnen dit niet bepalen wat wel of niet van betekenis is voor jou, dat zal je zelf moeten uitvinden. Het vraagt in ieder geval om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling. Hoe doe je dit dan? Door naar jezelf te kijken, te reflecteren en zorg te dragen voor wat je nodig hebt. Als je je binnenwereld kent, kun je vanuit vertrouwen en eigenaarschap positieve veranderingen initiëren in de buitenwereld en betekenisvol leven en werken.

“Anneke Hendriks, counselmanager: vanuit mijn eigen ervaringen ben ik nu jouw hulp in de counsel”

Heb jij als Young Professional te maken met één van deze uitdagingen:

  • Een nieuwe rol met nieuwe verantwoordelijkheden en verwachtingen
  • Hoe onderscheid je je van al die collega’s die ook ambitie hebben?
  • Lange werkdagen, hoge werkdruk en weinig vrije tijd
  • Gebrek aan ervaring
  • Balans tussen werk en privé

Betekenisvolle investering in de toekomst

Om je levenmissie en betekenis te ontdekken en stevigheid te geven zou je graag eens fundamenteel stilstaan bij de vraag welke stappen je daarin zou kunnen zetten. Dit alleen doen is buitengewoon lastig. De Young Professional-counsel helpt je daarbij.