Ik ben een bedrijfsopvolger

Voor eenieder die het bedrijf gaat overnemen of onlangs het bedrijf heeft overgenomen

Klaar voor de toekomst: van inzicht naar verbinding en ontwikkeling

In ons intensieve en praktijkgerichte traject word je begeleid door ervaren experts en succesvolle ondernemers van zowel BonsenReuling als de Ondernemersacademie. We bieden een unieke combinatie van training, coaching en mentorship, specifiek afgestemd op de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het leiden van een (familie)bedrijf.

Leiderschap

Tijdens het traject krijg je de mogelijkheid om je eigen leiderschapsstijl te ontdekken en te ontwikkelen. Je leert essentiële vaardigheden op het gebied van strategisch denken, communicatie, verandermanagement en financieel inzicht. Daarnaast besteden we aandacht aan de specifieke dynamiek van familiebedrijven en hoe je effectief kunt omgaan met familierelaties en conflicten.

“Carlo Oosterbeek: De Counsel heeft ervoor gezorgd dat ik het overname proces zelf ging beheersen, controleren en sturen, zodat het traject succesvol kon worden afgerond”

Heb jij te maken met één van deze uitdagingen:

  • Je bent bedrijfsopvolger van het (familie)bedrijf
  • Je bent zoekende in de balans familie- en bedrijfsbelangen
  • Je ervaart weerstand op mogelijke verandertrajecten
  • Je bent zoekende in je eigen leiderschapsstijl
  • Je kunt je nog ontwikkelen in alle aspecten van een goede bedrijfsvoering

Leren en reflecteren in volstrekte vertrouwelijkheid met andere bedrijfsopvolgers

Je praat hierover met collega’s, vrienden, maar échte verdieping blijft uit. Het lijkt je best aantrekkelijk om in volstrekte vertrouwelijkheid ontwikkelingen te delen met mede-bedrijfsopvolgers. Maar hoe doe je dat en wat is een goed platform?