Het team van de Ondernemersacademie

 • Arjan Bentsink
  Arjan Bentsink Coach

  Ik ben een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog met krachtige advies- en managementvaardigheden. Ik heb veel ervaring met individuele, persoonlijke ontwikkeling, zoals- burn-out begeleiding, psychologische begeleiding en persoonlijke coaching (personal coaching, performance coaching, loopbaan coaching). Daarnaast word ik veel betrokken bij organisatieontwikkeling, organisatie advies, management coaching (lijn management, directie en dga’s), bemiddeling bij arbeidsconflicten en duurzame inzetbaarheid. Ik ben pragmatisch en nuchter ingesteld en schuw niet af te wijken van de gebaande paden. Ik beschik over een gezonde dosis humor. Professionele uitdaging: Mensen en organisaties laten excelleren!

 • Matthieu Beunders
  Matthieu Beunders Coach, trainer en salesmanager

  Het verbinden van mensen en ideeën is mijn passie en natuurlijke levenshouding. Dankzij mijn jarenlange managementervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening doorzie en begrijp ik groepsprocessen en organisatiestructuren. In 2011 koos ik voor het vak ‘mens’ om me hier helemaal op te richten. Vanuit oprechte betrokkenheid, maar met een zakelijke aanpak wil ik je helpen verder te ontwikkelen. Met een scherp analytische kijk, gecombineerd met humor, luisteren en confronteer ik om zo een doorsteek naar inzicht te maken.

 • Jan Berkelmans
  Jan Berkelmans Coach, counselmanager

  Brede kennis van ondernemersvraagstukken heb ik door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 ben ik succesvol als leiderschapscoach en adviseur, actief binnen veel ondernemingen in met name Oost-Nederland. Mijn passie: een meetbare bijdrage leveren aan het geluk, succes, persoonlijke groei en balans van mensen door op een praktische wijze met veel plezier en toewijding mensen en organisaties te inspireren, ontwikkelen en begeleiden om blijvend succesvol en duurzaam te zijn. Het delen van ervaring en kennis, om gedreven professionals en organisaties te laten groeien, verbindt mij met de Ondernemersacademie.

 • Fokke van Bockel
  Fokke van Bockel Salesmanager

  “Be the change you want to see in the world” – Ghandi. Vanuit deze uitspraak heb ik de afgelopen 20 jaar leiding gegeven aan teams om iedereen tot zijn/haar recht laten komen door te kijken naar ieders kwaliteiten. Deze ervaring in combinatie met mijn vele ideeën maakt dat ik snel de route zie die nodig is om door ontwikkeling te komen tot groei. Graag ga in gesprek over de mogelijkheden voor u en uw medewerkers. Vanuit verbinding maak ik een goede analyse om het juiste aanbod van de ondernemersacademie te bepalen aansluitend bij uw ideeën.

 • Rob Boeijenga
  Rob Boeijenga Founder

  Founder en oud-directeur van de Ondernemersacademie. Ik ben gefascineerd door de scheppingskracht van mensen en mij bedrijfskundige en bancaire achtergrond geeft mij breed zicht op ontwikkelingsfasen van ondernemingen. Ik ben een gepassioneerd ontwikkelaar van mens en organisaties. Anderen noemen mij een: visionair pur sang.

 • Karin Bonsel
  Karin Bonsel marketing-manager

  Ik ben een creatieve marketeer in de meest brede zin van het woord. Naast dat ik visueel verhalen vertel door digitaal te tekenen of te animeren vertaal ik ook de organisatie strategie naar de dagelijkse marketing operatie. Mijn focus ligt altijd op de langere termijn en de integratie tussen de online en de fysieke onderdelen van de customer journey. En ik ben ook vaak een gids voor ondernemers in het marketing landschap.

 • Nina Brouwer
  Nina Brouwer Coach, counselmanager

  Met drive help ik je hoe om te gaan met een steeds veranderende context. Als coach, interim-manager en organisatieadviseur doe ik dit voor professionals en organisaties.Met mijn achtergrond, werkervaring en opleidingen ben ik in staat jouw (latente) ideeën en gedachtes weloverwogen te spiegelen, vraag door naar wat je denkt en drijft.Uitgangspunt is dat jouw doel wordt bereikt. Ieder traject is op maat gesneden. Ik laat de coachee, het team en de organisatie waar ik mee werk het maximale uit zichzelf halen.

 • Mirjam van Essen
  Mirjam van Essen Partner in business

  Tekst & Visie geeft heldere marketingcommunicatie-adviezen en tekstuele input ten behoeve van corporate image en branding waarbij kernwaarden, visie en missie centraal staan. In samenwerking met een team van professionals kan tevens een totaalconcept gerealiseerd worden. Van idee naar concept en van strategie naar uitvoering. Met de juiste communicatie kunnen mooie verbindingen ontstaan met klanten, relaties en binnen de organisatie zelf. Samen met mijn team kan ik je helpen deze verbinding te maken en jouw boodschap te communiceren waardoor deze omarmd gaat worden.

 • Joost Hakvoort
  Joost Hakvoort Counselmanager

  Je kunt mij het beste omschrijven als een vooruitstrevende professional met een bewezen trackrecord op alle facetten van het HRM vak en ruime ervaring m.b.t. de organisatie- en ontwikkelingskant. Doelgericht, met aandacht voor de mens. Ik besloot in 2014 als zelfstandig ondernemer mijn kennis en ervaring te delen. Wat mij drijft is vooruitstrevende individuen en organisaties helpen hun toekomstplannen handen en voeten te geven. Ik ben sterk in het samen visualiseren van een gewenste situatie, flexibel in de weg daarnaartoe. Wilskrachtig en enthousiast, facilitator op basis van theorie, motivator op basis van praktijk.

 • Frank ter Huurne
  Frank ter Huurne Trainer, coach

  Gedreven, enthousiast en resultaatgericht word ik genoemd. Ik ondersteun en help al meer dan 15 jaar organisaties en medewerkers bij het verder ontwikkelen van gedrag, houding en vaardigheden op het gebied van verkoop, leidinggeven en communicatie. Op een prettig confronterende wijze breng ik mensen in beweging om zo de gewenste richting en vooraf gestelde doelen en dromen te realiseren. Mijn werkwijze is erg praktijkgericht en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk van morgen. Klanten en deelnemers ervaren mij als prettig, doel- en resultaatgericht, kritisch, pragmatisch, direct, zorgvuldig, eerlijk, no-nonsense, authentiek en iemand met humor. ‘Trainen is geen vak … trainen is passie’.

 • Tanja Kers
  Tanja Kers coach

  Stilstaan is achteruitgaan. Blijf in beweging en doe het vooral vanuit je hart! Jouw levensenergie is jouw grootste kracht en jouw motor. Vaak zijn deze bedekt geraakt in het dagelijkse leven. Mijn kracht is dit samen met jou/ jullie ont-dekken. Ben je bereid je kwetsbaarheden te laten zien en (weer) vol in je eigen leiderschap te stappen? Zowel als persoon maar ook als organisatie? Dan loop ik graag naast je mee. Iedereen moet het wel zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Mijn kracht is mijn authenticiteit, mijn duidelijkheid, eerlijkheid, mijn creativiteit, helderheid, mentaliteit en persoonlijke gedrevenheid. Daarnaast mijn jarenlange ervaring als coach, trainer, organisator, communicatie deskundige en als ondernemer. Mijn professionele achtergrond ligt in de TV en evenementen wereld. Anderen noemen mij iemand die het verschil kan maken.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!

 • Peggy van der Maas
  Peggy van der Maas Coach, trainer

  Ik ben al jarenlang werkzaam in het onderwijs. Ik heb verschillende rollen en functies vervuld in de organisatie en ben daarom als geen ander bekend met het sturen op resultaten. In mijn beleving is dit alleen maar zinvol en mogelijk wanneer er eerst gekeken wordt naar de persoon zelf, welke kwaliteiten heeft hij of zij en wat zijn de innerlijke drijfveren. Pas wanneer dit aangeraakt wordt komt iemand in zijn kracht te staan en kun je gaan bouwen. Op zoek naar de beste versie van jezelf om vanuit daar verder te werken.

 • Ineke Nijen Es
  Ineke Nijen Es Directeur/eigenaar

  Eerder werkzaam in management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad. Oud-collega’s en klanten noemen dat ik als geen ander weet waar directeuren en professionals behoefte aan hebben, verhelderende inzichten kan verschaffen en de visie kan vertalen naar een plan. Deze expertise zet ik als organisator binnen de Ondernemersacademie in. Ik hou mij bezig met de acquisitie en beheer van klanten, en alle bedrijfsmatige activiteiten van de academie. Dit alles om ieder dag bij te dragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien.

 • Zwaan Schutte
  Zwaan Schutte Enneagramspecialist

  Vanuit mijn rol van gediplomeerd Enneagramcoach begeleid ik sinds 2015 coachees bij het Enneagram zelfonderzoek. Het Enneagram geeft je inzicht in je kernkwaliteiten, valkuilen en wat jouw weg voor groei in persoonlijk leiderschap is. Ik help je een duidelijk beeld te krijgen van hoe je reageert op situaties, waar je irritatie zit en hoe je om kunt gaan met je blokkades, waardoor je zowel in werk als privé rust en voldoening gaat ervaren. Mijn klanten zeggen over mij dat ik een veilige sfeer bied waarin ze zonder terughoudendheid naar zichzelf durven te kijken.

 • Rob van der Wel
  Rob van der Wel Salesmanager

  “Mens en organisaties laten groeien.” Vanuit deze persoonlijke missie ga ik graag met u in gesprek over de verbinding van mens en organisaties in combinatie met authentiek en dienend leiderschap. 43 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan in leidinggevende en coachende functies bij o.a. KPN en Achmea. De afgelopen jaren heb ik mij zelf verder ontwikkeld op het gebied van ondernemerschap, authentiek leiderschap en coaching. Met deze ervaring, in combinatie met mijn no-nonsence aanpak, humor en integriteit, herken ik vele leiderschapsvraagstukken in organisaties en weet deze te vertalen naar trajecten op maat.

 • Judith Wolterink
  Judith Wolterink counselmanager, coach, trainer

  Ik werk sinds 1994 met veel enthousiasme als trainer en coach, vanaf 1999 als zelfstandige. Ik begeleidde sindsdien honderden bedrijven in de profit-, dienstverlening als not-for-profit branche, in hun ontwikkeling. Mijn specialiteit is Authentiek Leiderschap. Mijn achtergrond is HRM en Arbeid- & Organisatie Psychologie, ik ben internationaal opgeleid tot organisatiecoach, counselor en ben docent in een Coach-opleiding. Mijn klanten beschrijven mij als deskundig, zorgvuldig, to-the-point, alert, humorvol en als een bruggenbouwer.