Arno Westerhof Director Operations Van Merksteijn International BV

"Groei genereren, voor jezelf én het bedrijf"

Als Manager Operations bij Van Merksteijn International ben ik continu op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor het bedrijf. Om deze ambitie extra kracht bij te zetten nam ik deel aan de directiecounsel van de Ondernemersacademie.

Aan de counsel namen diverse leidinggevenden van uiteenlopende bedrijven mee. Met ieder zijn of haar eigen doelstellingen. Daarom werd bij de aanvang van de counsel nadrukkelijk stil gestaan bij ieders achtergrond. Hier hebben we kennisgemaakt en samen een duidelijke focus bepaald voor de counsel.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de counsel word je geprikkeld om scherp naar je eigen onderneming te kijken. Tegelijk is er volop ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Je bespreekt actuele vraagstukken en die raken ook jezelf. De kijk van andere deelnemers kan dan heel erg leerzaam zijn.

“Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen”

Op naar zakelijk succes

De counsel was voor mij een eyeopener. Ik heb geleerd om doortastender te werk te gaan. Om niets te laten sudderen. Is er een kwestie waar je mee zit? Los dit dan direct op, samen met je team. Durf open te zijn. Want openheid en transparantie worden gewoon gewaardeerd. Zo creëer je samen zakelijk succes.

Value for money

De Ondernemersacademie is absoluut ‘value for money’. Een must voor iedereen die open staat voor opbouwende kritiek. En voor iedereen die zowel het bedrijf als zichzelf verder wil ontwikkelen.

van Merksteijn, leiderschapsontwikkeling
van Merksteijn, leiderschapsontwikkeling
van Merksteijn, leiderschapsontwikkeling
Ambassadeur Arno Westerhof
Van Merksteijn International

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf. Al ruim 70 jaar actief in de staalindustrie. Wat begon als een staalbouwbedrijf veranderde al snel tot één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Op deze manier worden dagelijks zaken gedaan met klanten over de hele wereld. Deskundige medewerkers zorgen voor een naadloze dienstverlening binnen en buiten Europa. Niet alleen door middel van productie maar elke bestelling, waar ook ter wereld, wordt in samenwerking met betrouwbare transporteurs volledig verzorgd.

Ga naar de website www.van-merksteijn.com