Erik Knoef Eigenaar Logisk, voorheen directeur TGG BV

“De groep was voor mij een belangrijke inspiratiebron”

Als directeur sta je vaak alleen voor belangrijke beslissingen. De directiecounsel gaf mij de mogelijkheid om vraagstukken te delen met collega-directeuren. Er wordt naar je geluisterd en jij luistert naar anderen. De groep was een belangrijke inspiratiebron.

“Kwesties van jezelf en van anderen analyseren is erg leerzaam. Bij het dilemma van een ander bedenk je: ‘Hoe zou ík dat gedaan hebben?’ Zo geef je samen richting aan elkaars persoonlijke doelen. Prachtig!”

Unieke kans

De directiecounsel is een unieke kans om ‘lotgenoten’ te ontmoeten. Ik kwam erachter dat de andere deelnemers met dezelfde kwesties worstelen als ik. In welke branche je ook werkt, overal leven dezelfde vraagstukken. Dat werkt relativerend en inspirerend.

Eigen ontwikkeling

Ik heb ontdekt dat binnen bedrijven soms teveel aandacht uitgaat naar de dagelijkse operatie. Dat is vanzelfsprekend erg belangrijk. Maar vergeet ook je eigen ontwikkeling niet. In de spiegel kijken is zeer leerzaam en geeft je inzicht in je rol als directeur.

Visie en inspiratie

Dankzij de directiecounsel neem ik betere besluiten dan voorheen. De counsel was voor mij een maandelijks rustmoment. Tijd voor reflectie. Tijd voor visie, inspiratie én ontwikkeling van het bedrijf. Dit is noodzakelijk om als bedrijf te kunnen innoveren.

 

TGG leiderschapsontwikkeling
TGG leiderschapsontwikkeling
TGG leiderschapsontwikkeling
Ambassadeur Erik Knoef
Logisk

Advies bij elk logistiek probleem, een goede kosten baten analyse, interim-management: een oplossing voor elk logistiek probleem

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de logistiek. O.a. als transportplanner bij Aviko, als logistiek manager bij Wegener en Lethem-Vergeer en 9 jaar als operationeel directeur bij T.G.G. Op die manier heb ik veel ervaring opgedaan in zowel warehousing als ook in transport. Kostprijs berekeningen, inkoop, personeelszaken maar ook het inrichten van een magazijn, het zijn voor mij allemaal bekende gebieden. Deze kennis wil graag delen. Vandaar dat ik ben gaan werken als Logistiek Adviseur.

Logisk is in te zetten voor advies op logistiek, bedrijfseconomisch en/of organisatorisch gebied voor bedrijven, particulieren en instellingen.

Ga naar de website www.logisk.nl