Jan Baake HR Manager at VDL Energy Systems b.v

In het HR vak kun je best eenzaam zijn. Je bent op alle niveaus van de organisatie bezig met mensen en hun persoonlijke ontwikkeling en belangen. Je schiet er zelf wel eens bij in. Als je privé of zakelijk niemand hebt met wie je diepgaand kunt praten over je vak, is de HR counsel echt een uitkomst.

“HR counsel: bereid zijn om dieper te gaan voor meer inzicht”

Je staat niet alleen

De counsel heeft echt aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb de bevestiging gekregen dat meer vakgenoten met bepaalde problematiek worstelen. Soms worden in de counsel dingen tegen je gezegd die je zelf ook al wel eens hebt bedacht. Als je het dan van een ander hoort werkt het toch dieper door.

Als je deelneemt aan de HR counsel zal je merken dat je nét een stap dieper nadenkt dan in je eentje. Je wordt eerlijker tegen jezelf en zo is een extra stap mogelijk. Er komen zowel operationele als persoonlijke vraagstukken aan de orde. Dat zorgt voor een rijk en gevarieerd programma.

“Je wordt uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan het gesprek”

Goede sfeer en begeleiding

Je wordt door de counselbegeleiders uitgedaagd om zelf ook een bijdrage te leveren in het gesprek en je vakkennis te delen met vakgenoten. Daar leer je veel van. De begeleiding is van een hoog niveau, de counselmanagers springen bij waar nodig en onderling is er een goede sfeer.

Motivatie als rode draad

Het is belangrijk dat je geheel vrijwillig naar de academie gaat. De behoefte moet bij jezelf aanwezig zijn. Motivatie is de rode draad. Je moet bereid zijn de barrière te nemen om een niveau dieper te gaan om inzicht te krijgen. Het is tijd voor jezelf!

 

VDL persoonlijk leiderschap
VDL persoonlijk leiderschap
VDL persoonlijk leiderschap
VDL persoonlijk leiderschap
VDL persoonlijk leiderschap
Ambassadeur Jan Baake
VDL in Nederland

VDL Energy Systems werkt aan een duurzame toekomst. Wij zetten onze jarenlange ervaring in de energiesector in om systemen te ontwerpen, bouwen en leveren die de energietransitie mogelijk maken.

 

Ga naar de website https://www.vdlenergysystems.com/