Arnoud Roelandse Managing Director, Neenah Coldenhove

Ik deed mee aan de directiecounsel om me professioneel én persoonlijk verder te ontwikkelen. Het heeft me aan het denken gezet over mijn rol als Manager Operations. Wat ben ik aan het doen? Wat kan ik? Maar ook: wat wíl ik?

““Ik ga effectiever om met mijn energie””

Bij de Ondernemersacademie leer je vanuit wie je zelf bent. Kruisbestuiving met de andere deelnemers is daarbij heel belangrijk. Ik vind dat een fantastische manier van leren.

Hart voor management

Tijdens de counsel behandel je vraagstukken van jezelf en van anderen. Bij mij leefde onder meer de vraag: ‘Wil ik de stap maken naar eindverantwoordelijk directeur of niet?’ Dankzij de counsel weet ik nu dat mijn hart bij het Operationeel management ligt.

“Ik ontdekte dat mijn hart bij het operationeel management ligt”

Gedragspatronen herkennen

Ik weet nu ook hoe ik gedragspatronen kan herkennen en plaatsen. Hierdoor begrijp ik beter waarom collega’s op een bepaalde manier reageren. Als manager is dat waardevolle informatie. Je kunt je eigen houding er slim op aanpassen. Zo breng je het team én het bedrijf weer verder.

Rustpunt

Tot slot heb ik geleerd om effectiever om te gaan met mijn energie. De counsel was voor mij hét rustpunt dat ik nodig had om inspiratie op te doen en me te ontwikkelen. Het lukt niet altijd om zelf dit rustpunt te vinden. De Ondernemersacademie heeft me daarmee enorm geholpen.

Visie en reflectie

De counsel heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. Je komt er anders uit dan je erin stapt. Het is mij echt in de vezels gaan zitten. De Ondernemersacademie is dan ook de aangewezen plek voor alle managers die een plek zoeken voor visie en reflectie.

 

Coldenhove leiderschapsontwikkeling
Coldenhove, leiderschapsontwikkeling
Coldenhove leiderschapsontwikkeling
Ambassadeur Arnoud Roelandse
Coldenhove Papier

Coldenhove Papier is een zelfstandig familiebedrijf in de internationale papiermarkt. Door de wereldwijde ervaring en specialistische expertise biedt Coldenhove papier innovatieve oplossingen voor elke klantvraag en voor elk eisenpakket.

De basis ligt in 1661 met de productie van handgeschept papier in het Gelderse Eerbeek. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een grote internationale speler met een sterke focus op nieuwe papiertoepassingen. Het product portfolio varieert van traditionele papiersoorten van hoge kwaliteit tot gepatenteerd hightech digitaal sublimatiepapier ten behoeve van het bedrukken van textiel. De Innovation & Development afdeling is continue bezig met innovatieprojecten, vernieuwingen in de markt en het samenstellen van het toekomstig product portfolio. Dankzij deze focus is en blijft Coldenhove Papier een toonaangevend bedrijf in de papierindustrie.  

Ga naar de website www.coldenhove.com