Jeroen Spoelder Algemeen directeur, Cirex

“Nieuwe ideeën en energie dankzij de directiecounsel”

Mijn deelname aan de directiecounsel heeft me veel nieuwe inzichten verschaft. Het heeft me geholpen om goede keuzes te maken. Mijn besluitvorming is beter en zorgvuldiger doordacht. Ik had het beslist niet willen missen.

Ik heb geleerd dat je nooit klaar bent met ontwikkelen en innoveren. En dankzij de counsel sta ik nog meer stil bij de toekomst dan voorheen. Wat gaat die ons brengen en hoe kunnen wij daar als bedrijf slim op anticiperen? Door de gesprekken met mede-directeuren krijg je een nieuwe kijk op de zaak. Je ontdekt hoe je het óók aan zou kunnen pakken.

“De counsel brengt je bij de essentie van het probleem”

Naar de essentie

Met gelijkgestemden fris van de lever spiegelen en afstemmen is zeer waardevol. Door ervaringen en meningen van anderen blijf je leren. De directiecounsel is voor mij een onafhankelijk klankbord voor de plannen en keuzes die ik maak. Het brengt je bij de vraag: ‘Wat is de essentie van het probleem?’ Dit analyseer je en los je op.

Meer inzicht

Alles bij elkaar biedt de directiecounsel waardevolle tools voor meer inzicht in dilemma’s. Waardevol, want soms sta je er als directie alleen voor in het bedrijf. Binnen de directiecounsel kun je alsnog je ei kwijt. De counsel geeft zicht op je eigen persoonlijkheid, op de wijze waarop je acteert én hoe anderen op jou reageren. En dit geeft weer nieuwe energie, inspiratie en ideeën voor de toekomst.

 

CIREX leiderschap ontwikkelen
CIREX leiderschap ontwikkelen
CIREX leiderschap ontwikkelen
CIREX leiderschap ontwikkelen
Ambassadeur Jeroen Spoelder
Cirex

CIREX is een van de grootste ’verloren wasmodel’-gieterijen ter wereld. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige componenten die worden gegoten in vrijwel elke staallegering. Deze onderdelen worden toegepast door vooraanstaande OEM’s in de automobiel-, proces-, vliegtuig-, en machinebouw-industrie. Naast de hoofdvestiging in Almelo met ca. 100 medewerkers heeft CIREX een tweede productievestiging in Tsjechië waar momenteel 190 mensen werkzaam zijn.

Ga naar de website www.cirex.nl