Jan Brunshorst Algemeen directeur, Kreunen Bouw

"Toewerken naar een concreet doel"

Mijn ambitie is om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Als leidinggevende en als mens. Deelname aan de directiecounsel bleek voor mij een waardevolle investering. Ik heb geleerd om nog beter te luisteren naar anderen en kritisch te zijn op mezelf.

De directiecounsel van de Ondernemersacademie is bijscholing op een hele prettige manier. Je werkt toe naar een concreet doel, dat je zelf samen met andere deelnemers bepaalt. Je kunt helemaal jezelf zijn en je kunt je kwetsbaar opstellen. De counsel wordt geleid door ervaren professionals en dat geeft vertrouwen.

“Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik kan nu nóg beter delegeren”

Beter delegeren

Gedurende mijn deelname groeide mijn zelfvertrouwen. Ik heb veel meer in mijn mars dan ik vaak dacht. Ik heb ook beter geleerd om te delegeren. Dat is een kunst maar tegelijk ook een must. Zeker als leidinggevende. Een waardevolle eyeopener.

Kennis verrijken

De directiecounsel sluit goed aan op vraagstukken van DGA’s. Dilemma’s van jezelf en van mededirecteuren analyseren verrijkt je kennis en is erg leerzaam. Ik neem nu betere beslissingen en dat komt de onderneming ten goede. Deelname aan de directiecounsel kan ik iedereen aanbevelen. Neem van mij aan: het is de tijd en het geld 100% waard.

Kreunen, leiderschap ontwikkelen
Kreunen, leiderschap ontwikkelen
Kreunen, leiderschap ontwikkelen
Ambassadeur Jan Brunshorst
Kreunen Bouw

Bouwen is het mooiste wat er is. Dat vinden we bij Kreunen Bouw. Want een gebouw is veel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Als bouwer creëer je een omgeving waar mensen prettig kunnen wonen of werken.

Kreunen Bouw werd in 1925 opgericht door de familie Kreunen, die in de persoon van Hans Kreunen nog steeds medeaandeelhouder is. In de loop der jaren heeft Kreunen Bouw een zeer goede naam opgebouwd. Een naam waar we trots op zijn. Het maken van heldere afspraken is vanzelfsprekend belangrijk, maar tegelijkertijd lopen wij harder voor de klant dan een bedrijf dat strikt binnen de lijntjes van de overeenkomst kleurt. Wij streven ernaar onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. Want alleen zo maken we onze goede reputatie keer op keer waar.

Ga naar de website www.kreunenbouw.nl