Persoonlijke coaching

Ieder mens is uniek, heeft eigen kracht en een verandering persoonlijk of in de organisatie start met persoonlijke ontwikkeling

Ambities en dromen realiseren is keuzes maken. Een conflict oplossen is kijken naar je eigen houding, de inhoud en verhouding. Weten wie je bent, waar je staat en wat je route is vraagt om stil staan en reflectie.

Maak jij tijd voor ontwikkeling?

Onze coaches helpen jou inzicht te geven in waarom je doet zoals je doet, waarom jouw team/organisatie is geworden zoals die is. Deze inzichten maken dat je bewust kiest wat je zelf inzet in relatie tot jouw gewenste route en de weg die je te gaan hebt. Dit maakt je een persoonlijk leider, die authentiek en trouw aan zichzelf is, weet waar je voor staat en wat je hiermee kunt doen in jouw wereld, je team of organisatie. 

“De toegevoegde waarde: soms was het fine-tunen van iets, de andere keer kreeg ik bruikbare handvatten”

De coach die bij jou en jouw vraagstuk past

Ieder mens is uniek en daarom is ieder coachtraject ook uniek. Het succes van een coachingstraject ontstaat in de verbinding tussen coachee en coach. Jouw vraagstuk staat daarom centraal in de match die wij maken met de coach. Onze coaches hebben allemaal hun specifieke expertisegebied en persoonlijkheid waardoor er altijd de juiste coach voor jou beschikbaar is.