Natuurlijk Leiderschap ontwikkelen

Een viertal programma's gericht op persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, authentiek leiding geven en natuurlijk leiderschap

De snelheid waarmee technologische oplossingen zich aandienen is duizelingwekkend. De één vindt het fantastisch, de ander is wat huiverig. Maar hoe dan ook: je kunt er jouw ogen niet voor sluiten. Hoe houd jij je staande in deze transparante wereld? Ben jij in staat om je eigen kompas te volgen ondanks de snelle en grote veranderingen. En hoe gaat jouw organisatie om met de kansen die dit biedt? Veel organisaties zijn door de technologie, automatisering en schaalgrootte op processen gaan sturen.

Duurzaam succesvolle organisaties geloven echter dat dit volledig samengaat met de mensgerichte benadering. Zij geloven in de unieke kwaliteiten van medewerkers en geven hen vertrouwen en verantwoordelijkheid. Deze organisaties geloven in natuurlijk leiderschap en investeren in persoonlijke ontwikkeling.

“Oscar Nijkamp, SELO: Veel, heel veel inzichten gekregen, en mij gebracht naar het heden. Veel open gesprekken gehad en daarbij was de coach voor mij het grootste succes!”

Natuurlijk leiderschap programma's

De Ondernemersacademie heeft het Natuurlijk Leiderschapsconcept voor deze organisaties ontwikkeld. De Natuurlijk Leiderschap trainingen zijn gericht op inzicht, verdieping en reflectie, leidend tot persoonlijk natuurlijk leiderschap en driedimensionaal kijken. De programma’s dragen bij aan een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen, gaan uit van het unieke van de mens en zijn altijd maatwerk.

Natuurlijke leider

Als je met mensen samenwerkt, ben je zelf het belangrijkste instrument dat je inzet. Je eigen natuurlijk leiderschap gaat over jouw innerlijke houding, intrinsieke motivatie en drijfveren ten opzichte van je werk en je relaties. Die houding bepaalt de kwaliteit van je leven en je werk. Hoe authentieker en natuurlijker je bent, hoe meer je er voor anderen kunt zijn en hoe meer vreugde jij zult ervaren.