Ontwikkeling is maatwerk

Zoals iedere ondernemer, organisatie en medewerker verschillend zijn, zo is ook ieder vraagstuk verschillend en vraagt het een op maat aanpak. Vooraf bepalen we samen met jou de inhoud van de training, op basis van je eigen doelstellingen of die van de organisatie en het resultaat dat je wilt behalen. In co-creatie bouwen we trainingen leiderschap omdat wij geloven dat jouw commitment het succes bepaald.

Aanbod trainingen leiderschap

De Ondernemersacademie verzorgt sinds 2006 leiderschaptrainingen. Naast onze volledig op maakt gemaakte trainingen bieden wij de keuze uit:

Duurzaam resultaat

De trainingen van de Ondernemersacademie zijn altijd:

  1. interactief, op de praktijk gericht
  2. en hebben een ritme gericht op maximaal rendement.

Dit ritme is gebaseerd op de natuurlijke spanningsboog van ontwikkelen. Dat wil zeggen korte bijeenkomsten van maximaal 1 dagdeel, 1x per 2 weken en de deelnemers gaan tussentijds met de inzichten in de praktijk aan de slag. In onze trainingen leiderschap in teams verhogen we het resultaat door de afwisselende vorm van individueel en groepsgericht ontwikkelen.

Van inzicht naar verbinding en ontwikkeling

In onze trainingen leiderschap volg je een drietal ontwikkelstappen. Iedere verandering begint bij inzicht. Inzicht in je zelf. Hoe ben je geworden zoals je bent of hoe is jouw team geworden zoals het is? Zonder oordeel maar wel om te toetsen of je er blij mee bent. Vervolgens ga je een stip op de horizon zetten, een route bepalen, doelen stellen. Waar wil jij of waar willen jullie naar toe om vervolgens in de laatste ontwikkelstap ook daadwerkelijk de beweging te maken. Oude gewoontes of routines die niet werkten afleren en nieuwe constructief gedrag en vaardigheden aanleren. Met als resultaat succes en tevredenheid.

Leg ons je vraagstuk in een gratis adviesgesprek voor

Zoek je een persoonlijke training voor jezelf of een medewerker, een training voor leidinggevenden, voor een team, met jouw collega’s of leer je liever van en met deelnemers van andere bedrijven. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Je kunt ons bereiken via 06 - 12 99 43 68 of info@ondernemersacademie.net. Of laat je gegevens achter via onze site.

Wie mag jou helpen?

Onze leiderschapscoaches/trainers begeleiden deelnemers en teams om kennis te delen, natuurlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Wij zijn pas tevreden als deelnemer(s) zelf en/of organisaties zich van binnenuit vernieuwen.