Door leiderschapsontwikkeling organisatieontwikkeling

van inzicht naar verbindingen en ontwikkeling

  • Natuurlijk leiderschap ontwikkelen, Ondernemersacademie Door: Ondernemersacademie

    De snelheid waarmee technologische oplossingen zich aandienen is duizelingwekkend. De één vindt het fantastisch, de ander is wat huiverig. Maar hoe dan ook: je kunt er jouw ogen niet voor sluiten. Hoe houd jij je staande in deze transparante wereld? Ben jij in staat om je eigen kompas te volgen ondanks de snelle en grote veranderingen. En hoe gaat jouw organisatie om met de kansen die dit biedt? Veel organisaties zijn door de technologie, automatisering en schaalgrootte op processen gaan sturen. De duurzaam succesvolle organisaties geloven echter dat dit volledig samengaat met de mensgerichte benadering. Zij geloven in de unieke kwaliteiten van medewerkers en geven hen vertrouwen en verantwoordelijkheid. Deze organisaties investeren in leiderschap.

  • Smart Leadership Door: Ondernemersacademie

    Meten, luisteren en aanvoelen is nodig om te bouwen aan duurzame creatieve organisaties. Vaak zien we dat bedrijven prima in staat zijn om te sturen op basis van inhoud: cijfers, analyses, wetenschap en structuren. Meten is weten. Veel bedrijven ontlenen het succes alleen aan de winstgevendheid van de organisatie en accepteren hierbij een bepaalde mate van onvrede, stagnatie,verloop en ziekteverzuim, maar ook het ontwikkelen van gewoontegedrag. Succes is ook een weerspiegeling van de mate waarin gelukkige mensen werkzaam zijn en samenwerken, ieder met eigen unieke talenten.

  • Het nieuwe team van de Ondernemersacademie Door: Ondernemersacademie

    Graag stellen wij ons aan u voor. Wij, Bart Lieven, Ineke Nijen Es en Geert Klein Bruinink, beschouwen het als een groot voorrecht om verder sturing te geven aan de ontwikkeling van de Ondernemersacademie. De toekomst op tijd organiseren, sterker nog, een voorsprong nemen op de toekomst, is de uitdaging voor elke ondernemer en professional. 

Pagina: