Door leiderschapsontwikkeling organisatieontwikkeling

van inzicht naar verbindingen en ontwikkeling

  • Nieuwe fase Ondernemersacademie Door: Ondernemersacademie

    Per 1 september 2017 treedt een nieuw managementteam aan binnen de Ondernemersacademie-Oost. Na bijna 10 jaar draagt Rob Boeijenga de verantwoordelijkheid van de academie over aan drie enthousiaste professionals met een enorme drive tot ontwikkeling van mensen en organisaties.

  • Missie, visie en ambitie Ondernemersacademie Door: Ondernemersacademie

    Ondernemers vervullen een sleutelrol in onze samenleving. Zij zorgen ervoor dat bedrijven zich continu vernieuwen en toegerust zijn voor de toekomst. Dit zorgt voor maatschappelijke vooruitgang. Daarnaast biedt het kansen voor medewerkers om zich te ontplooien in deze samenleving. De noodzakelijke aandacht voor voortdurende vernieuwing is groter dan ooit. Waar deze aandacht wordt gefocust en vermenigvuldigd binnen de onderneming ontstaat de ‘power of excellence’. Ondernemers en professionals die zo willen presteren kiezen ervoor om hun krachten te bundelen met anderen, om daarmee het leerproces in de eigen onderneming te versterken.

  • Hoe toekomstbestendig is jouw onderneming? Door: Ondernemersacademie

    Het gaat een stuk beter in het ondernemerslandschap. We laten de crises achter ons. Dit gevoel overheerst. Op macroniveau staan bijna alle lichten op groen. Na een heftige periode kunnen ondernemers eindelijk weer echt vooruitkijken. En dat scheelt een slok op een borrel als je de toekomst op tijd wilt organiseren. Het voelt bijna of we weer over kunnen gaan tot de orde van de dag.

Pagina: