Het nieuwe team van de Ondernemersacademie

Door: Ondernemersacademie

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij, Bart Lieven, Ineke Nijen Es en Geert Klein Bruinink, beschouwen het als een groot voorrecht om verder sturing te geven aan de ontwikkeling van de Ondernemersacademie. De toekomst op tijd organiseren, sterker nog, een voorsprong nemen op de toekomst, is de uitdaging voor elke ondernemer en professional. 

Dat vraagt tijd, aandacht en nieuwe inzichten, waaraan wij graag een bijdrage leveren. De scheppingskracht van mensen en organisaties is ongekend als we in staat zijn naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. Het bundelen van krachten en het beste in jezelf naar boven halen, is waar het om draait. Dit gedachtegoed sluit feilloos aan bij onze visie over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen van duurzame organisaties. Wij hebben niet voor niets onze krachten gebundeld en ons met elkaar verbonden aan de Ondernemersacademie. Ieder vanuit zijn een eigen specialisatie en talent. Door dit  te bundelen, ontstaat het hart van de academie.

Geert klein Bruinink

Geert heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd als coach, sparringpartner en inspirator. Hij begon zijn carrière in de financiële wereld en vervolgens in de arbeidsre-integratie, maar is vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen. Vanaf 2004 is hij zelfstandig ondernemer en begeleidt hij teams en individuen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zelfkennis is de basis van zijn begeleiding. Hij heeft zich gespecialiseerd in persoonsprofielen waarbij hij gebruikmaakt van hulpmiddelen als het Enneagram, Jungiaanse typeringen, geestkunde en de big five. Hierdoor zorgt hij ervoor dat mensen bewuster gaan kiezen. Hij gaat zich vooral bezighouden met het doorontwikkelen van counselprogramma’s en is counselmanager.

Ineke Nijen Es

Ineke Nijen Es weet als geen ander waar directeuren en (staf)managers behoefte aan hebben. Haar vele verhelderende inzichten heeft zij opgedaan in diverse management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad Nederland. Haar drijfveer is bijdragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien. Als eerste aanspreekpunt is zij de organisator van de Ondernemersacademie-Oost. Zij is verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten, het ontwikkelen van bestaande relaties en  voor alle activiteiten van de academie.

Bart Lieven

Bart Lieven is een ervaren directeur / manager in het bedrijfsleven geweest en is mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Hij ontwikkelde zijn eigen visie op mensen en organisaties en hun ontwikkeling. Hij besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en zijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht! Bart is vooral actief in het begeleiden van counselprogramma’s en persoonlijke coaching.

Geert Klein Bruinink
Ineke Nijen Es
Bart Lieven