Door leiderschapsontwikkeling organisatieontwikkeling

van inzicht naar verbindingen en ontwikkeling

  • Persoonlijk leiderschap begint bij jezelf Door: Theo Wienholts

    ‘’In de directiecounsel van de Ondernemersacademie leren leidinggevenden van én met elkaar. Dit was voor mij de motivatie om bij de Ondernemersacademie te starten.  Als directeur, leidinggevende is het soms lastig om je t.o.v. personeel kwetsbaar op te stellen. Men verwacht toch dat jij, als directeur, overal een antwoord op hebt. Maar soms weet ik het ook gewoon even niet’’.

  • "Betekenisvol bijdragen aan het proces van inzicht, verbinding en ontwikkeling van mens en organisatie’’ is onze drijfveer Door: Ondernemersacademie

    Inmiddels ruim 5 jaar geleden kregen wij (Ineke Nijen Es en Bart Lieven) de unieke gelegenheid de Ondernemersacademie over te nemen van initiatiefnemer en founder Rob Boeijenga. “Het was de visie van Rob over leiderschap en ontwikkeling die zo resoneerde dat we direct voelden dat deze kans niet voorbij mocht gaan,” blikt Bart Lieven terug.

  • “Een betere organisatie begint bij jezelf” Door: Ondernemersacademie

    Deze woorden komen van Andre Pluimers, General Manager van Bolk Transport in Almelo. André is oud deelnemer aan de Directie-counsel van de Ondernemersacademie. Voor een goede communicatie met de mensen binnen jouw organisatie, maar ook met andere stakeholders is het belangrijk dat je weet wie jij bent en hoe je overkomt. Het helpt je als je de belevingswereld van je mensen kunt begrijpen en je er in verdiept.

Pagina: