Tijd voor reflectie

Door: Ondernemersacademie

De feestdagen staan voor de deur. Een maand ook om de balans op te maken en keuzes te maken voor het nieuwe jaar. Neem daar ook de tijd voor. Stel je vragen als: Hoe doet mijn bedrijf het ten opzichte van de benchmark? Heeft de economische opleving de zorgen over de toekomst - deels - weggenomen? Ben ik zelf klaar voor de uitdagingen van de toekomst? Wat doe ik mezelf en mijn mensen verder te verbeteren? Hoe breng ik mezelf, mijn mensen en daarmee de onderneming in stelling om de komende jaren de uitdagingen aan te pakken?

Ondernemersacademie-Oost helpt je daar graag bij. Ontdek samen met een selecte groep van ondernemende mensen waar de kansen liggen en hoe je die voor jezelf en voor je bedrijf voor je laat werken. 

Wat kunnen we betekenen?

Op onze website lees je over de verschillende counsels die we regelmatig opstarten. Lees ook de ervaringen van onze ambassadeurs en kijk welke bedrijven al deelnamen aan onze counsels. Wil je meer weten over het nut van deze investering in jouw persoonlijke ontwikkeling, neem dan de moeite om via ons contactformulier, een vrijblijvend gesprek aan te vragen met een van onze counselmanagers.

Han Willems, counselmanager R&D
Han Willems, Counselmanager R&D

De loopbaan van Han ligt bij internationale, industriële ondernemingen, zowel multinationale OEM’s als hightech toeleveranciers. Hij vervulde management- en directiefuncties in meerdere innovatieve technische bedrijven en is nu management consultant en interim manager. De passie van Han is de voortdurende ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat zij in staat zijn om duurzaam toegevoegde waarde te leveren.

Zijn drijfveer voor meewerken aan de ondernemersacademie is kennis en ervaring delen om professionals te laten groeien en toekomstbestendige bedrijven te bouwen.