Onze workshop bij de Rabobank op 10 december: Leren van en met elkaar

Door: Ineke Nijen Es

Een interactieve workshop met collega ondernemers. Deelname is kosteloos.

Persoonlijke groei als basis voor organisatieontwikkeling

De snelheid waarmee technologische oplossingen zich aandienen is duizelingwekkend. Daarnaast heb je als ondernemer te maken met klanten en medewerkers die kritischer en mondiger zijn dan ooit. De één vindt het fantastisch, de ander is wat huiverig. Maar hoe dan ook: je kunt er jouw ogen niet voor sluiten. Hoe houd jij je staande in deze transparante wereld? Ben jij in staat om je eigen kompas te volgen ondanks de snelle en grote veranderingen? En hoe gaat jouw organisatie om met de kansen die dit biedt? Veel organisaties zijn door de technologie, automatisering en schaalgrootte op processen gaan sturen. Duurzaam succesvolle ondernemers geloven echter dat dit volledig samengaat met de mensgerichte benadering.

Deze ondernemers tonen leiderschap door te geloven in de unieke kwaliteiten van medewerkers en geven hen vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dat geeft de ondernemer de ruimte om grip te houden op de dynamische omgeving van de organisatie en aansluiting te vinden bij nieuwe ontwikkelingen.

Interesse om deel te nemen

https://www.kennisvloer.nl/workshops/

Bart Lieven, leiderschapscoach
Bart Lieven

Bart Lieven is een ervaren directeur / manager in het bedrijfsleven geweest en is mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Hij ontwikkelde zijn eigen visie op mensen en organisaties en hun ontwikkeling. Hij besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en zijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven.

Het beste uit mensen en organisaties halen!