Ondernemersacademie helpt ondernemers, gratis reflectiegesprek op 20 november

Door: Ondernemersacademie

20 november 2020 feliciteren wij op de dag van de Ondernemer alle hardwerkende ondernemers van Nederland voor hun lef, creativiteit en doorzettingsvermogen in dit bijzondere jaar en bieden 6 ondernemers een gratis reflectiegesprek aan.

Gratis reflectiegesprek 20 november

Op de dag van de Ondernemer, 20 november as, bieden wij 6 gratis reflectiegesprekken aan. Ben je MKB ondernemer, heb je een levensvatbaar bedrijf, maar hulp nodig om je bedrijf gezond te houden? Leg je vraagstuk voor aan Bart Lieven. Interesse in een gratis gesprek?

coaching ondernemers

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over leiding nemen in je beslissingen en je verantwoordelijkheden nemen voor jouw functioneren. Dat heeft zowel zakelijk als privé verreikende consequenties. Sommigen laten hun beslissingen over aan het lot of aan de besluitvaardigheid van derden. Dat kan passief gedrag met zich meebrengen. En een voortslepende situatie waar jij en wellicht ook jouw omgeving niet gelukkig mee bent/is. Om tot daadkracht te komen is het nodig kritisch naar jezelf en jouw situatie te kijken. Wat heb jij nodig om weer tot je kern te komen? 

Moed om te veranderen en neem de leiding

Het vergt moed om een verandering te realiseren vooral als dit verregaande gevolgen heeft. Maar uiteindelijk geeft deze verandering ruimte voor groei en nieuwe kansen die beter bij jou passen en ook positief zijn weerslag zal hebben op de werkvloer en in jouw directe persoonlijke omgeving.