Afsluiting directiecounsel 11

Door: Ondernemersacademie

‘’Innoveren, inspireren, bedrijfsresultaten verbeteren én je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen’’. Dat doe je in de directie counsel van de Ondernemersacademie.

Onder begeleiding van oud-eigenaar Rob Boeijenga en Geert Klein Bruinink is donderdag 11 september alweer de 11e directiecounsel van de Ondernemersacademie op een feestelijke wijze afgerond.

De directiecounsels zijn bestemd voor 8 directieleden van het MKB uit verschillende branches. Het centrale thema is ‘verbinding met de toekomst’. Het is een programma gericht op inzicht, verdieping en reflectie, leidend tot natuurlijk leiderschap,  waardoor het bijdraagt aan excellent ondernemerschap en duurzame organisaties. Het tweejarig ontwikkeltraject op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten en een individueel ontwikkelingstraject van 8 coachingsgesprekken.

Directeur/eigenaar Bart Lieven: “wij bieden een platform om kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Directiecounsel 12 is momenteel in volle gang en de 13e directiecounsel start per januari 2020”.

Ook geïnteresseerd in een counsel deelname. Vraag vrijblijvend informatie via info@ondernemersacademie.net, t.a.v. Ineke Nijen Es of Bart Lieven.