Deelnemen in een counsel

Van en met collega ondernemers, directieleden en vakgenoten leren

De Ondernemersacademie wil een bijdrage leveren in het proces van permanente vernieuwing van bedrijven om succesvol te worden en te blijven. Dit doen wij door ontwikkeling van verbindend- en persoonlijk leiderschap van ondernemers en professionals door te leren van en met elkaar.

Wij bundelen de krachten van ondernemers, directeuren en professionals in counsels en koppelen deze counsels aan expertise op het gebied van motivatie, gedrag, doelen stellen, verandering en weerstand begeleiden, communicatie, keuzevrijheid en andere soft-skills. 

Klik hier voor de animatie van de counsel

Directie-, management-counsel, leiderschapsontwikkeling programma
“"Groei genereren, voor jezelf én het bedrijf", Arno Westhof, van Merksteijn International ”

Wat is een counseltraject?

De counsel bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten en 8 individuele gesprekken gedurende een periode van bijna 2 jaar. Hiermee draagt de Ondernemersacademie bij aan de focus op persoonlijke groei en concrete vernieuwing binnen bedrijven én aan de vertaling hiervan in tijdige stappen, zodat bedrijven zich van binnenuit vernieuwen. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is de aandacht voor talent- en competentieontwikkeling. Alle verandering begint bij inzicht en dit inzicht leidt tot duidelijke doelstellingen en een strategie deze ook daadwerkelijk te realiseren. Tevreden mensen maken succesvolle organisaties. Wij reizen mee op weg naar succes.