Teamtraject op maat

Ervaar het plezier en succes van een optimale samenwerking

Onze teamtrajecten zijn bestemd voor teams in het MKB en grote organisaties. Je gaat indringend in gesprek over de toekomst van jouw team, de ontwikkelingsvraag en jouw rol.

Het programma: de toekomst begeleiden en organiseren

Het centrale thema is ‘samen navigeren naar de toekomst’. Het is een programma gericht op inzicht, verdieping, intervisie en reflectie, leidend tot vernieuwing en commitment, waardoor het bijdraagt aan jouw ontwikkelvraagstuk binnen de organisatie.

Een teamtraject is een programma waarin een aantal medewerkers van jouw organisaties een ontwikkeltraject van een aantal maanden doorlopen op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling. Dit traject bestaat uit groepsbijeenkomsten, maatwerkmodules, coaching on the job en daar waar gewenst uit individuele coachingsgesprekken.

Wij bieden het team een platform om kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Aan de hand van het actuele vraagstuk gaan we met elkaar in gesprek.

  • Het team krijgt inzicht in waarom het team werkt zoals het nu werkt en de individuele leden doen zoals ze nu doen,
  • Het team maakt samen de nieuwe “stip op de horizon”, zij geven commitment en de medewerkers benoemen in een persoonlijk plan hoe zij zich willen ontwikkelen,
  • Dit vertaalt zich in een route voor het team gericht op vaardigheidstrainingen, technische trainingen en individuele coachingsvragen gedurende een aantal maanden.

Looptijd

Het teamtraject heeft een looptijd van een aantal maanden.

Waar          Woodbrooke in Barchem of in-company
Wanneer    dagelijks op te starten
Tijd             dagdelen of dagen met een tussenliggende periode om het geleerde in de praktijk te brengen

Begeleiding

Het teamontwikkeltraject wordt begeleid door twee ervaren coaches waarvan één het vaste aanspreekpunt is. De coaches beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van ontwikkelprocessen en persoonlijke coaching en één van de twee is een expert in het vakgebied.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig wat deelname aan het teamontwikkeltraject kan brengen? Stuur een email aan info@ondernemersacademie.net jouw contactgegevens, dan nemen wij op korte termijn contact op voor een afspraak.