TEAM: Together Everyone Achieves More

Een goed functionerend team kan meer tot stand brengen dan individuen ooit in hun eentje zouden kunnen. Dat is de kracht van teamwork

Een team. Het is eigenlijk een samenspel tussen verschillende spelers. Speel je het spel goed? Dan haal je met plezier betere resultaten. Maar kent iedereen wel dezelfde spelregels? Begrijp je elkaars standpunten en wat is jouw eigen houding? Samenwerken is essentieel binnen een team. Onze coaches helpen jouw organisatie om het beste uit je team te halen!

Ervaar het plezier en succes van een optimale samenwerking

Samen navigeren naar de toekomst

Onze kernactiviteiten zijn gericht op de ontwikkeling van verbindend-, duurzaam- en persoonlijk leiderschap van individuen en groepen. Wij bieden met onze trajecten een platform om kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken.

Voor organisaties hebben we programma’s die met een team, afdeling, MT te doorlopen zijn op de gebieden van organisatieontwikkeling, persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling of visie- strategie ontwikkeling. Al naar gelang het vakgebied van het team en ontwikkelingsvraag vullen wij het programma in overleg met de opdrachtgevers op maat in.

Alle programma’s zijn opgebouwd vanuit onze vaststaande ontwikkelstappen inzicht, route bepalen, route volgen. 

Voorbeelden van succesvol ontworpen in company-trajecten:

  • Zelforganisatie en groei van eigenaarschap in zorgteams
  • Optimale verbinding van de medewerkers aan het organisatieplan 2.0
  • Zelfmanagement door zelfinzicht en leiderschap