Gezocht accountmanager ontwikkeltrajecten

De Ondernemersacademie heeft als missie een krachtige bijdrage te leveren in het proces van permanente vernieuwing van organisaties in Nederland om succesvol te worden en te blijven. Dit doen wij door ontwikkeling van persoonlijk natuurlijk leiderschap van ondernemers, bestuurders en professionals. Het natuurlijk leiderschapsconcept is daarbij ons vertrekpunt. Een uniek concept gebouwd op de uitgangspunten dat ieder mens uniek is, zijn eigen natuur heeft en organisatieontwikkeling start met persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

 • Je krijgt de uitdagende kans aan de slag te gaan in een ambitieuze, betekenisvolle organisatie.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een open en informeel bedrijf.
 • Wij bieden je een marktconform salaris en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiende organisatie.
 • In een persoonlijk gesprek en bij de juiste match spreken wij hier graag verder over met je.

Van inzicht naar verbinding en ontwikkeling

Wanneer mensen in organisaties natuurlijk in hun kracht staan, de juiste dingen doen vanuit een intrinsieke motivatie ontstaan duurzame en succesvolle organisaties. Op de terreinen leiderschap- en organisatieontwikkeling bieden wij een breed aanbod van leermogelijkheden. Volgens een bewezen fundament: inzicht, route bepalen en route volgen. De inhoud van het aanbod wordt adequaat en op maat toegepast om zo de prestaties en het succes van organisaties als ook het persoonlijk succes van iedere deelnemer te verbeteren.

Onze leiderschapscoaches begeleiden deelnemers om kennis te delen, natuurlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Wij zijn pas tevreden als deelnemer(s) zelf en/of organisaties zich van binnenuit vernieuwen.

In verband met verdere professionalisering van de Ondernemersacademie zijn wij op zoek naar een ervaren “Accountmanager Ontwikkeltrajecten’’.

Profiel

Als accountmanager ben jij het gezicht van de Ondernemersacademie en verantwoordelijk voor het salesproces. Je bent in staat om nieuwe contacten te leggen in het MKB, bij overheidsinstellingen en gezondheidszorg en ontwikkelvraagstukken te vertalen naar maatwerkprogramma’s en daarmee nieuwe opdrachten te genereren. Ook het onderhouden van bestaande relaties zal een belangrijk onderdeel zijn van jouw rol. Wij zoeken een gedreven persoonlijkheid die affiniteit heeft met ontwikkeling van mens en organisatie en zelfstandig deze functie verder kan en wil vormgeven.

Jouw taken

 • Je maakt afspraken bij prospects en bestaande klanten.
 • Je bent het gezicht van de Ondernemersacademie in netwerken in met name Oost Nederland.
 • Je legt makkelijk contacten op strategisch- en managementniveau in organisaties.
 • Je achterhaalt de werkelijke ontwikkelbehoefte van de organisatie of individuen in de organisatie en je weet deze te vertalen naar maatwerktrajecten met ondersteuning van het Ondernemersacademie-team.
 • Je stelt jaarlijks een persoonlijk verkoopplan op en je bent in staat om de geformuleerde doelen te realiseren en de voortgang periodiek te bewaken.
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan schakelen en vanuit die rol onderhoud je nauwe contacten met jouw leidinggevende, de backoffice en coaches die ingezet worden n.a.v. de door jouw gegenereerde opdrachten.

Jouw profielschets

 • Je wilt onderdeel zijn van een betekenisvolle organisatie en hebt passie voor duurzame ontwikkeling van mens en organisatie.
 • Je heb HBO-WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol als accountmanager.
 • Je bent daadkrachtig en commercieel.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Interesse?
Vacature accountmanager
Interesse? Bel of mail ons om dit kenbaar te maken

Mail jouw CV en motivatie naar Ineke Nijen Es, info@ondernemersacademie.net

Zomerborrel Ondernemersacademie
Wordt jij onderdeel van ons gezellige team? En ben jij volgend jaar ook bij onze zomerborrel?