Het salesteam van Ondernemersacademie

 • Ineke Nijen Es
  Ineke Nijen Es Directeur/eigenaar

  Eerder werkzaam in management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad. Oud-collega’s en klanten noemen dat ik als geen ander weet waar directeuren en professionals behoefte aan hebben, verhelderende inzichten kan verschaffen en de visie kan vertalen naar een plan. Deze expertise zet ik als organisator binnen de Ondernemersacademie in. Ik hou mij bezig met de acquisitie en beheer van klanten, en alle bedrijfsmatige activiteiten van de academie. Dit alles om ieder dag bij te dragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien.

 • Fokke van Bockel
  Fokke van Bockel Salesmanager

  “Be the change you want to see in the world” – Ghandi. Vanuit deze uitspraak heb ik de afgelopen 20 jaar leiding gegeven aan teams om iedereen tot zijn/haar recht laten komen door te kijken naar ieders kwaliteiten. Deze ervaring in combinatie met mijn vele ideeën maakt dat ik snel de route zie die nodig is om door ontwikkeling te komen tot groei. Graag ga in gesprek over de mogelijkheden voor u en uw medewerkers. Vanuit verbinding maak ik een goede analyse om het juiste aanbod van de ondernemersacademie te bepalen aansluitend bij uw ideeën.

 • Rob van der Wel
  Rob van der Wel Salesmanager

  “Mens en organisaties laten groeien.” Vanuit deze persoonlijke missie ga ik graag met u in gesprek over de verbinding van mens en organisaties in combinatie met authentiek en dienend leiderschap. 43 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan in leidinggevende en coachende functies bij o.a. KPN en Achmea. De afgelopen jaren heb ik mij zelf verder ontwikkeld op het gebied van ondernemerschap, authentiek leiderschap en coaching. Met deze ervaring, in combinatie met mijn no-nonsence aanpak, humor en integriteit, herken ik vele leiderschapsvraagstukken in organisaties en weet deze te vertalen naar trajecten op maat.

 • Mirjam van Essen
  Mirjam van Essen Salesmanager

  Het leggen en onderhouden van contacten gaat mij makkelijk af. Rode draad in mijn werkervaring is communicatie, connectie en commercie. Inherent hieraan zijn inlevingsvermogen en betrokkenheid waarbij het luisteren naar “transitiesignalen” relevant is. Aanvullend kan ik een vertaalslag maken vanuit de visie en missie van een organisatie zowel intern als extern. Van nature denk ik in oplossingen en verbindingen. Door mijn ondernemingsgeest en open mind transformeer ik graag ideeën naar daden met resultaatgerichte doelstellingen binnen een organisatie.

 • Jan Berkelmans
  Jan Berkelmans Coach, counselmanager

  Brede kennis van ondernemersvraagstukken heb ik door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 ben ik succesvol als leiderschapscoach en adviseur, actief binnen veel ondernemingen in met name Oost-Nederland. Mijn passie: een meetbare bijdrage leveren aan het geluk, succes, persoonlijke groei en balans van mensen door op een praktische wijze met veel plezier en toewijding mensen en organisaties te inspireren, ontwikkelen en begeleiden om blijvend succesvol en duurzaam te zijn. Het delen van ervaring en kennis, om gedreven professionals en organisaties te laten groeien, verbindt mij met de Ondernemersacademie.