Het team van West

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en onze coaches. Hieronder zie je het team van West.

 • Nic Oosterveer
  Nic Oosterveer Coach, trainer

  Na 18 jaar als ondernemer in de financiële wereld heb ik vanuit Financial Life Planning in 2008 de brug gemaakt naar het coach vak.Ik help je om blokkades in het hoofd op te heffen en stel je in staat om te verbinden met je lichaam. Vervolgens geven we ‘taal’ aan jouw gevoelens en verbinden dat met je doelen. Zo wordt het leven óók een onderneming en dat geeft enorme energie om zichtbare vervolgstappen te maken.

 • Petra Groot Nibbelink
  Petra Groot Nibbelink Coach, trainer

  Mensen in hun kracht zetten en inspireren het beste uit zichzelf te halen is waar ik energie van krijg. In mijn jarenlange ervaring als interim professional in het bedrijfsleven zie ik vaak dat het tegenovergestelde het geval is. Ik draag graag bij aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze optimaal kunnen presteren en energieker door het leven gaan. Een onmisbaar onderdeel hierbij voor mij is de verbinding tussen hoofd en hart. Na 12 jaar in diverse rollen binnen de financiële sector te hebben gewerkt, ben ik sinds 4 jaar zelfstandig interimprofessional, trainer en coach.

 • Eelco Baak
  Eelco Baak Coach, trainer, counselmanager

  Ik geloof dat positieve groei zorgt voor geluk. Ik heb in mijn eigen leven veel resultaten geboekt op het gebied van opleiding, sport en carrière. Ik help nu teams en individuen om hun doelen te bereiken. Ik ga daarbij pragmatisch aan de slag. Eerst formuleren we samen kristalhelder het doel. Om deze doelen te bereiken is het soms nodig om kennis of vaardigheden ontwikkelen, maar vaak gaat het om het doorbreken van patronen of vervangen van beperkende overtuigingen.

 • Agnita Bok
  Agnita Bok Counselmanager, coach, trainer

  “What you do today can improve all your tomorrows – Ralph Marston” Gedurende mijn 35-jarige werkzame leven heb ik in loondienst en als zelfstandige bij grote en middelgrote (internationale) organisaties gewerkt. In operationele, leidinggevende en adviserende rollen. Wat ik daarvan vooral geleerd heb is dat mensen het beste functioneren als je hen respecteert in al hun facetten. In mijn rol als (team)coach begeleid ik teams en individuen in hun ontdekkingstocht naar wat hen motiveert en blokkeert. De blokkades pak ik vaak aan met individuele neuro-coaching of mediation, zodat de weg wordt vrijgemaakt naar een beter en prettiger functioneren.

 • Jan Koers
  Jan Koers Coach, trainer, counselmanager

  Meer dan 20 jaar heb ik als leidinggevende in de bouwsector gewerkt en mijn succes heb ik mede te danken aan de mensen om mij heen. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik gegroeid naar trainer/coach en begeleid ik nu directies bij het helder maken van hun doelen, het proces eenvoudig in te richten maar vooral de medewerkers daarbij te betrekken. Het gaat mij om de mens in en achter een proces, uiteindelijk moet die het doen! Medewerkers willen zich graag verbonden voelen met het bedrijf waar ze werken. Door het potentieel van je medewerkers te herkennen en in te zetten, creëer je rust en vernieuwing tegelijkertijd. Dit zorgt voor een solide basis van waaruit je kan groeien en ontwikkelen, vooral persoonlijk maar ook zakelijk.

 • Peggy van der Maas
  Peggy van der Maas Coach, trainer

  Ik ben al jarenlang werkzaam in het onderwijs. Ik heb verschillende rollen en functies vervuld in de organisatie en ben daarom als geen ander bekend met het sturen op resultaten. In mijn beleving is dit alleen maar zinvol en mogelijk wanneer er eerst gekeken wordt naar de persoon zelf, welke kwaliteiten heeft hij of zij en wat zijn de innerlijke drijfveren. Pas wanneer dit aangeraakt wordt komt iemand in zijn kracht te staan en kun je gaan bouwen. Op zoek naar de beste versie van jezelf om vanuit daar verder te werken.

 • Lonneke Benningshof
  Lonneke Benningshof Directeur, coach

  Ik werk sinds 2007 als verdiepende Teamcoach, Leiderschapscoach &Enneagram-trainer voor teams, leiders, professionals en ondernemers. Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet op je plek te voelen, daar is ook mijn fascinatie voor groepen ontstaan. Ik help deelnemers bij hun ontwikkeling naar meer zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en bestaansrecht. Vanuit een zakelijke context brengt ik hart en hoofd bij elkaar. Ik heb aandacht voor de bedekte gevoelens en maak deze bespreekbaar door beweging te ontketenen door je anders te laten kijken, kiezen, voelen en doen wat nodig is. Het is mijn missie om een veilige werksfeer te creëren waarin iedereen zich gehoord, gezien en geholpen voelt.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!

 • Ineke Nijen Es
  Ineke Nijen Es Directeur/eigenaar

  Eerder werkzaam in management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad. Oud-collega’s en klanten noemen dat ik als geen ander weet waar directeuren en professionals behoefte aan hebben, verhelderende inzichten kan verschaffen en de visie kan vertalen naar een plan. Deze expertise zet ik als organisator binnen de Ondernemersacademie in. Ik hou mij bezig met de acquisitie en beheer van klanten, en alle bedrijfsmatige activiteiten van de academie. Dit alles om ieder dag bij te dragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien.