Het team van West

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en onze coaches. Hieronder zie je het team van West.

 • Jan Koers
  Jan Koers Counselmanager, coach, trainer

  Meer dan 20 jaar heb ik als leidinggevende in de bouwsector gewerkt en mijn succes heb ik mede te danken aan de mensen om mij heen. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik gegroeid naar trainer/coach en begeleid ik nu directies bij het helder maken van hun doelen, het proces eenvoudig in te richten maar vooral de medewerkers daarbij te betrekken. Het gaat mij om de mens in en achter een proces, uiteindelijk moet die het doen! Medewerkers willen zich graag verbonden voelen met het bedrijf waar ze werken. Door het potentieel van je medewerkers te herkennen en in te zetten, creëer je rust en vernieuwing tegelijkertijd. Dit zorgt voor een solide basis van waaruit je kan groeien en ontwikkelen, vooral persoonlijk maar ook zakelijk.

 • Eelco Baak
  Eelco Baak Counselmanager, coach, trainer

  Ik geloof dat positieve groei zorgt voor geluk. Ik heb in mijn eigen leven veel resultaten geboekt op het gebied van opleiding, sport en carrière. Ik help nu teams en individuen om hun doelen te bereiken. Ik ga daarbij pragmatisch aan de slag. Eerst formuleren we samen kristalhelder het doel. Om deze doelen te bereiken is het soms nodig om kennis of vaardigheden ontwikkelen, maar vaak gaat het om het doorbreken van patronen of vervangen van beperkende overtuigingen.

 • Lonneke Benningshof
  Lonneke Benningshof Directeur, coach, counselmanager

  Ik werk sinds 2007 als verdiepende Teamcoach, Leiderschapscoach &Enneagram-trainer voor teams, leiders, professionals en ondernemers. Ik weet als geen ander hoe het is om je ergens niet op je plek te voelen, daar is ook mijn fascinatie voor groepen ontstaan. Ik help deelnemers bij hun ontwikkeling naar meer zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en bestaansrecht. Vanuit een zakelijke context brengt ik hart en hoofd bij elkaar. Ik heb aandacht voor de bedekte gevoelens en maak deze bespreekbaar door beweging te ontketenen door je anders te laten kijken, kiezen, voelen en doen wat nodig is. Het is mijn missie om een veilige werksfeer te creëren waarin iedereen zich gehoord, gezien en geholpen voelt.

 • Leonieke Osinga
  Leonieke Osinga coach, trainer, salesmanager

  In de afgelopen 20 jaar heb ik in diverse rollen een schat aan ervaring opgedaan binnen verschillende vakgebieden, zoals Marketing, Communicatie, Sales, HR en Business Development. Inmiddels heb ik me toegelegd op het effectief coachen en trainen van Executives en hun teams. Resultaat begint met bewustwording, inzicht en heldere doelen. Ik faciliteer daarin graag, waarbij ik vanzelfsprekend vertrouwen geef, maar waar nodig ook confronteer en uitdaag om èchte, duurzame ontwikkeling te realiseren, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

 • Nic Oosterveer
  Nic Oosterveer Coach, trainer

  Na 18 jaar als ondernemer in de financiële wereld heb ik vanuit Financial Life Planning in 2008 de brug gemaakt naar het coach vak.Ik help je om blokkades in het hoofd op te heffen en stel je in staat om te verbinden met je lichaam. Vervolgens geven we ‘taal’ aan jouw gevoelens en verbinden dat met je doelen. Zo wordt het leven óók een onderneming en dat geeft enorme energie om zichtbare vervolgstappen te maken.

 • Lian Winnemuller
  Lian Winnemuller Counselmanager, coach, trainer

  Mijn drijfveer is het verbinden van hart & zakelijkheid in organisaties. Door mensen en teams op het gebied van persoonlijke & professionele ontwikkeling te inspireren en te faciliteren. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door op een lichte wijze samen te onderzoeken wat er werkelijk speelt en wat de volgende stap is. Effecten hiervan zijn eigenaarschap, veerkracht, creativiteit en resultaatgerichtheid. Sinds 1990 werk ik met veel plezier in diverse rollen voor de zorg, de overheid, de zakelijke dienstverlening en het bedrijfsleven.

 • Rinie van Leeuwen
  Rinie van Leeuwen Counselmanager, coach

  Ik heb een brede achtergrond als leidinggevende in de kinderopvang, als coach en als lichaamsgericht therapeut. Ik ben een klankbord voor krachtige professionals, ondernemers en hun teams. Voor hen die buiten de gebaande paden willen treden en het (on)bewust onbekwame effectief willen maken en de comfortzone willen vergroten. Ik begeleid naar meer autonomie en regie op leven en werk. Ik werk vanuit openheid waarbij een vertrouwensband de basis is. Je herkent me aan mijn heldere vragen waarbij ik de diepte niet schuw en oog heb voor kop & staart. Ik werk down earth waarbij hoofd, hart en buik zich verbinden. Gedrevenheid, Gedegenheid en Gevoel (sensitiviteit) is wat mij typeert.

 • Fokke van Bockel
  Fokke van Bockel Salesmanager

  “Be the change you want to see in the world” – Ghandi. Vanuit deze uitspraak heb ik de afgelopen 20 jaar leiding gegeven aan teams om iedereen tot zijn/haar recht laten komen door te kijken naar ieders kwaliteiten. Deze ervaring in combinatie met mijn vele ideeën maakt dat ik snel de route zie die nodig is om door ontwikkeling te komen tot groei. Graag ga in gesprek over de mogelijkheden voor u en uw medewerkers. Vanuit verbinding maak ik een goede analyse om het juiste aanbod van de ondernemersacademie te bepalen aansluitend bij uw ideeën.

 • Petra Groot Nibbelink
  Petra Groot Nibbelink Coach, trainer, salesmanager

  Mensen in hun kracht zetten en inspireren het beste uit zichzelf te halen is waar ik energie van krijg. In mijn jarenlange ervaring als interim professional in het bedrijfsleven zie ik vaak dat het tegenovergestelde het geval is. Ik draag graag bij aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze optimaal kunnen presteren en energieker door het leven gaan. Een onmisbaar onderdeel hierbij voor mij is de verbinding tussen hoofd en hart. Na 12 jaar in diverse rollen binnen de financiële sector te hebben gewerkt, ben ik sinds 4 jaar zelfstandig interimprofessional, trainer en coach.

 • Peggy van der Maas
  Peggy van der Maas Coach, trainer

  Ik ben al jarenlang werkzaam in het onderwijs. Ik heb verschillende rollen en functies vervuld in de organisatie en ben daarom als geen ander bekend met het sturen op resultaten. In mijn beleving is dit alleen maar zinvol en mogelijk wanneer er eerst gekeken wordt naar de persoon zelf, welke kwaliteiten heeft hij of zij en wat zijn de innerlijke drijfveren. Pas wanneer dit aangeraakt wordt komt iemand in zijn kracht te staan en kun je gaan bouwen. Op zoek naar de beste versie van jezelf om vanuit daar verder te werken.