Het team van Oost

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en onze coaches. Hieronder zie je het team van Oost.

 • Jan Berkelmans
  Jan Berkelmans Coach, counselmanager

  Brede kennis van ondernemersvraagstukken heb ik door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 ben ik succesvol als leiderschapscoach en adviseur, actief binnen veel ondernemingen in met name Oost-Nederland. Mijn passie: een meetbare bijdrage leveren aan het geluk, succes, persoonlijke groei en balans van mensen door op een praktische wijze met veel plezier en toewijding mensen en organisaties te inspireren, ontwikkelen en begeleiden om blijvend succesvol en duurzaam te zijn. Het delen van ervaring en kennis, om gedreven professionals en organisaties te laten groeien, verbindt mij met de Ondernemersacademie.

 • Nina Brouwer
  Nina Brouwer Coach

  Met drive help ik je hoe om te gaan met een steeds veranderende context. Als coach, interim-manager en organisatieadviseur doe ik dit voor professionals en organisaties.Met mijn achtergrond, werkervaring en opleidingen ben ik in staat jouw (latente) ideeën en gedachtes weloverwogen te spiegelen, vraag door naar wat je denkt en drijft.Uitgangspunt is dat jouw doel wordt bereikt. Ieder traject is op maat gesneden. Ik laat de coachee, het team en de organisatie waar ik mee werk het maximale uit zichzelf halen.

 • Arjan Bentsink
  Arjan Bentsink Coach

  Ik ben een ervaren Arbeids- en Organisatiepsycholoog met krachtige advies- en managementvaardigheden. Ik heb veel ervaring met individuele, persoonlijke ontwikkeling, zoals- burn-out begeleiding, psychologische begeleiding en persoonlijke coaching (personal coaching, performance coaching, loopbaan coaching). Daarnaast word ik veel betrokken bij organisatieontwikkeling, organisatie advies, management coaching (lijn management, directie en dga’s), bemiddeling bij arbeidsconflicten en duurzame inzetbaarheid. Ik ben pragmatisch en nuchter ingesteld en schuw niet af te wijken van de gebaande paden. Ik beschik over een gezonde dosis humor. Professionele uitdaging: Mensen en organisaties laten excelleren!

 • Joost Hakvoort
  Joost Hakvoort Counselmanager

  Je kunt mij het beste omschrijven als een vooruitstrevende professional met een bewezen trackrecord op alle facetten van het HRM vak en ruime ervaring m.b.t. de organisatie- en ontwikkelingskant. Doelgericht, met aandacht voor de mens. Ik besloot in 2014 als zelfstandig ondernemer mijn kennis en ervaring te delen. Wat mij drijft is vooruitstrevende individuen en organisaties helpen hun toekomstplannen handen en voeten te geven. Ik ben sterk in het samen visualiseren van een gewenste situatie, flexibel in de weg daarnaartoe. Wilskrachtig en enthousiast, facilitator op basis van theorie, motivator op basis van praktijk.

 • Matthieu Beunders
  Matthieu Beunders Coach, trainer en salesmanager

  Het verbinden van mensen en ideeën is mijn passie en natuurlijke levenshouding. Dankzij mijn jarenlange managementervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening doorzie en begrijp ik groepsprocessen en organisatiestructuren. In 2011 koos ik voor het vak ‘mens’ om me hier helemaal op te richten. Vanuit oprechte betrokkenheid, maar met een zakelijke aanpak wil ik je helpen verder te ontwikkelen. Met een scherp analytische kijk, gecombineerd met humor, luisteren en confronteer ik om zo een doorsteek naar inzicht te maken.

 • Henk Jansen
  Henk Jansen Coach, counselmanager

  ‘I cannot teach you anything, I can only make you think’ (Socrates) Woorden die weergeven waar ik in geloof. Inzicht is nodig om de wil tot verandering te activeren. Met als motto ‘een leven lang ontwikkelen’ combineer ik sinds 2004 mijn praktijkervaring in het bedrijfsleven, coaching technieken uit de NLP en Provocatief Coachen met wetenschappelijke kennis uit de psychologie. Als directeur, executive-coach en trainer ondersteun ik organisaties en mensen in hun ontwikkeling. Men omschrijft mij als no-nonsense, eerlijk, duidelijk en ik leg snel de vinger op de zere plek. Mijn streven is jou tot inzichten te laten komen zodat je bewuste en congruente keuzes kunt maken voor jezelf en je organisatie.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!

 • Ineke Nijen Es
  Ineke Nijen Es Directeur/eigenaar

  Eerder werkzaam in management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad. Oud-collega’s en klanten noemen dat ik als geen ander weet waar directeuren en professionals behoefte aan hebben, verhelderende inzichten kan verschaffen en de visie kan vertalen naar een plan. Deze expertise zet ik als organisator binnen de Ondernemersacademie in. Ik hou mij bezig met de acquisitie en beheer van klanten, en alle bedrijfsmatige activiteiten van de academie. Dit alles om ieder dag bij te dragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien.

 • Frank ter Huurne
  Frank ter Huurne Trainer, coach

  Gedreven, enthousiast en resultaatgericht word ik genoemd. Ik ondersteun en help al meer dan 15 jaar organisaties en medewerkers bij het verder ontwikkelen van gedrag, houding en vaardigheden op het gebied van verkoop, leidinggeven en communicatie. Op een prettig confronterende wijze breng ik mensen in beweging om zo de gewenste richting en vooraf gestelde doelen en dromen te realiseren. Mijn werkwijze is erg praktijkgericht en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk van morgen. Klanten en deelnemers ervaren mij als prettig, doel- en resultaatgericht, kritisch, pragmatisch, direct, zorgvuldig, eerlijk, no-nonsense, authentiek en iemand met humor. ‘Trainen is geen vak … trainen is passie’.

 • Geert Klein Bruinink
  Geert Klein Bruinink Directeur/eigenaar, counselmanager, coach

  Ik heb inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd als coach, sparringpartner en inspirator. Ik begon mijn carrière in de financiële wereld en vervolgens de arbeidsre-integratie, maar ben vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen. Vanaf 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en begeleid ik teams en individuen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zelfkennis is de basis van mijn begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in persoonsprofielen waarbij ik gebruik maak van hulpmiddelen als het Enneagram, Jungiaanse typeringen, geestkunde en de big five.

 • Ewoud van der Leij
  Ewoud van der Leij Salestrainer, coach

  Salesman in hart en nieren. Mijn credo: ‘Zaken doe je met de vent, niet met de tent (en met de vrouw, niet met het gebouw)’. Sinds midden jaren negentig ben ik actief in de commercie en heb ik ervaring opgedaan in diverse commerciële functies. Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer en lever ik panklare maatwerkoplossingen in de vorm van training, begeleiding en advies op het gebied van sales.

 • Rob Boeijenga
  Rob Boeijenga Oud eigenaar, counselmanager

  Founder en oud-directeur van de Ondernemersacademie. Ik ben gefascineerd door de scheppingskracht van mensen en mij bedrijfskundige en bancaire achtergrond geeft mij breed zicht op ontwikkelingsfasen van ondernemingen. Ik ben een gepassioneerd ontwikkelaar van mens en organisaties. Anderen noemen mij een: visionair pur sang.

 • Els ten Hengel
  Els ten Hengel Counselmanager, coach

  Aanvankelijk werkzaam als theaterregisseur. Sinds 24 jaar ben ik actief in grote en kleine ondernemingen op het vlak van organisatieontwikkeling, leiderschap en dialoog. Ik ben een gepassioneerde vakvrouw die met een enkele opmerking of een ogenschijnlijk simpele vraag de kern van de zaak weet te raken en daarmee een proces weet vlot te trekken.