Het team van Noord

Wij geloven in samenwerken in de regio door ondernemers, professionals en onze coaches. Hieronder zie je het team van Noord.

 • Bert Rietman
  Bert Rietman Counselmanager

  Gedreven en gepassioneerde coach en trainer. Ik heb mijn carrière in het onderwijs 10 jaar geleden omgezet naar een eigen adviespraktijk, gericht op innovaties in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Ik heb een scherp vermogen tot observatie en analyse, ben krachtig in procesbegeleiding en durf te confronteren. Mijn aandacht en humor overwinnen vele tegenstellingen.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!

 • Ineke Nijen Es
  Ineke Nijen Es Directeur/eigenaar

  Eerder werkzaam in management- en directiefuncties in de uitzend- en trainingsbranche, waaronder Randstad. Oud-collega’s en klanten noemen dat ik als geen ander weet waar directeuren en professionals behoefte aan hebben, verhelderende inzichten kan verschaffen en de visie kan vertalen naar een plan. Deze expertise zet ik als organisator binnen de Ondernemersacademie in. Ik hou mij bezig met de acquisitie en beheer van klanten, en alle bedrijfsmatige activiteiten van de academie. Dit alles om ieder dag bij te dragen aan een mooiere wereld door mens en samenleving te laten groeien.

 • Ann Alice van der Weerd
  Ann Alice van der Weerd Counselmanager, coach

  Een gedreven en betrokken adviseur en coach met ruim 20 jaar ervaring op het gebeid van Personeel & Organisatie. Vindt het iedere keer weer een mooie uitdaging om mens en organisatie in beweging te brengen op een manier die er toe doet. Weet de juiste vragen te stellen en verbanden te leggen, gericht op zelfreflectie en actie.