Counselmanagers

 • Judith Wolterink
  Judith Wolterink counselmanager, coach, trainer

  Ik werk sinds 1994 met veel enthousiasme als trainer en coach, vanaf 1999 als zelfstandige. Ik begeleidde sindsdien honderden bedrijven in de profit-, dienstverlening als not-for-profit branche, in hun ontwikkeling. Mijn specialiteit is Authentiek Leiderschap. Mijn achtergrond is HRM en Arbeid- & Organisatie Psychologie, ik ben internationaal opgeleid tot organisatiecoach, counselor en ben docent in een Coach-opleiding. Mijn klanten beschrijven mij als deskundig, zorgvuldig, to-the-point, alert, humorvol en als een bruggenbouwer.

 • Jan Berkelmans
  Jan Berkelmans Coach, counselmanager

  Brede kennis van ondernemersvraagstukken heb ik door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 ben ik succesvol als leiderschapscoach en adviseur, actief binnen veel ondernemingen in met name Oost-Nederland. Mijn passie: een meetbare bijdrage leveren aan het geluk, succes, persoonlijke groei en balans van mensen door op een praktische wijze met veel plezier en toewijding mensen en organisaties te inspireren, ontwikkelen en begeleiden om blijvend succesvol en duurzaam te zijn. Het delen van ervaring en kennis, om gedreven professionals en organisaties te laten groeien, verbindt mij met de Ondernemersacademie.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!