Het team van Ondernemersacademie InCompany

 • Tanja Kers
  Tanja Kers coach

  Stilstaan is achteruitgaan. Blijf in beweging en doe het vooral vanuit je hart! Jouw levensenergie is jouw grootste kracht en jouw motor. Vaak zijn deze bedekt geraakt in het dagelijkse leven. Mijn kracht is dit samen met jou/ jullie ont-dekken. Ben je bereid je kwetsbaarheden te laten zien en (weer) vol in je eigen leiderschap te stappen? Zowel als persoon maar ook als organisatie? Dan loop ik graag naast je mee. Iedereen moet het wel zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Mijn kracht is mijn authenticiteit, mijn duidelijkheid, eerlijkheid, mijn creativiteit, helderheid, mentaliteit en persoonlijke gedrevenheid. Daarnaast mijn jarenlange ervaring als coach, trainer, organisator, communicatie deskundige en als ondernemer. Mijn professionele achtergrond ligt in de TV en evenementen wereld. Anderen noemen mij iemand die het verschil kan maken.

 • Bart Lieven
  Bart Lieven Directeur/eigenaar, coach

  Ik ben een ervaren directeur/ manager in het bedrijfsleven geweest en mede gevormd door passie, opleiding en ervaringen. Ik besloot in 2015 deze rijk gecombineerde ervaring en mijn levensvisie (creëer balans in denken, voelen en handelen) te combineren en in te zetten voor mensontwikkeling en leiderschapsontwikkeling in het bedrijfsleven. Het beste uit mensen en organisaties halen! Ratio en gevoel horen in balans te zijn zodat authenticiteit kans krijgt zich te laten zien, talenten worden herkend en een ‘’werkelijk zijn wie ik ben" weer tot bloei kan komen. Pas dan sta je in je kracht!

 • Jan Berkelmans
  Jan Berkelmans Coach, counselmanager

  Brede kennis van ondernemersvraagstukken heb ik door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in het bedrijfsleven. Vanaf 2012 ben ik succesvol als leiderschapscoach en adviseur, actief binnen veel ondernemingen in met name Oost-Nederland. Mijn passie: een meetbare bijdrage leveren aan het geluk, succes, persoonlijke groei en balans van mensen door op een praktische wijze met veel plezier en toewijding mensen en organisaties te inspireren, ontwikkelen en begeleiden om blijvend succesvol en duurzaam te zijn. Het delen van ervaring en kennis, om gedreven professionals en organisaties te laten groeien, verbindt mij met de Ondernemersacademie.

 • Nina Brouwer
  Nina Brouwer Coach, counselmanager

  Met drive help ik je hoe om te gaan met een steeds veranderende context. Als coach, interim-manager en organisatieadviseur doe ik dit voor professionals en organisaties.Met mijn achtergrond, werkervaring en opleidingen ben ik in staat jouw (latente) ideeën en gedachtes weloverwogen te spiegelen, vraag door naar wat je denkt en drijft.Uitgangspunt is dat jouw doel wordt bereikt. Ieder traject is op maat gesneden. Ik laat de coachee, het team en de organisatie waar ik mee werk het maximale uit zichzelf halen.

 • Joost Hakvoort
  Joost Hakvoort Counselmanager

  Je kunt mij het beste omschrijven als een vooruitstrevende professional met een bewezen trackrecord op alle facetten van het HRM vak en ruime ervaring m.b.t. de organisatie- en ontwikkelingskant. Doelgericht, met aandacht voor de mens. Ik besloot in 2014 als zelfstandig ondernemer mijn kennis en ervaring te delen. Wat mij drijft is vooruitstrevende individuen en organisaties helpen hun toekomstplannen handen en voeten te geven. Ik ben sterk in het samen visualiseren van een gewenste situatie, flexibel in de weg daarnaartoe. Wilskrachtig en enthousiast, facilitator op basis van theorie, motivator op basis van praktijk.

 • Judith Wolterink
  Judith Wolterink counselmanager, coach, trainer

  Ik werk sinds 1994 met veel enthousiasme als trainer en coach, vanaf 1999 als zelfstandige. Ik begeleidde sindsdien honderden bedrijven in de profit-, dienstverlening als not-for-profit branche, in hun ontwikkeling. Mijn specialiteit is Authentiek Leiderschap. Mijn achtergrond is HRM en Arbeid- & Organisatie Psychologie, ik ben internationaal opgeleid tot organisatiecoach, counselor en ben docent in een Coach-opleiding. Mijn klanten beschrijven mij als deskundig, zorgvuldig, to-the-point, alert, humorvol en als een bruggenbouwer.

 • Jan-Harmen de Goeijen
  Jan-Harmen de Goeijen partner in business DGA Bedrijfsadvies

  Ik ben dé bedrijfsadviseur voor jou als ondernemer! Cijfers kennen voor mij geen geheimen. Als schakel tussen de accountant en de ondernemer vertaal ik cijfers voor jou als een écht hulpmiddel om je strategie te realiseren. Als bedrijfsadviseur zet ik jou als ondernemer in je kracht. Ik help je met een goed inzicht in jezelf en je onderneming. Continue gericht op resultaten en structuur, met veel openheid en humor! Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven in problemen. Mijn klanten noemen mij een betrokken, kundige en prettige sparringpartner!