Ontwikkeladvies voor jou persoonlijk of het gehele bedrijf

Verbetering van bedrijfsresultaten in tijden van transities door nieuwe inzichten en ontwikkeling van medewerkers en organisatie

Duurzaam succesvolle organisaties geven doorlopend en met een open blik de benodigde aandacht aan technologische ontwikkelingen, globalisering, veranderende wet- en regelgeving, groei en diversiteit van medewerkers. De snelheid waarin veranderingen zich namelijk aandienen is duizelingwekkend. De beschikbare informatie is veelomvattend en complex. De invloed op kennis en vaardigheden van de medewerkers en op de structuur binnen de organisatie is groot.

Om de organisatie wendbaar en gereed te maken voor de toekomst is een passende beweging vereist.

Voor wie

Wij zijn gericht op organisaties die open staan voor vernieuwing en verandering willen omarmen. Voor het strategische personeelsplan is het onder meer van belang te bepalen wat deze veranderingen voor de medewerkers en de organisatie betekenen. Mogelijk kunnen er nu al vraagstukken in de organisatie zijn op het gebied van samenwerking, zelfregie en sturing naar de toekomst.

Wat is het ontwikkeladvies

De Ondernemersacademie InCompany geeft een Ontwikkeladvies op maat waardoor het verbeterpotentieel van de organisatie en medewerkers helder wordt en de vooruitgang wordt ingezet. Hieruit voortvloeiend wordt een tweeledig Ontwikkelingsadvies gegeven bestaande uit Praktische Coaching en Ontwikkeling op Maat.

Waarom kiezen voor een ontwikkeladvies door de Ondernemersacademie:

  • Onbevooroordeeld advies van kundige consultants
  • Gebruik van expertise van uw medewerkers geeft hoge interne betrokkenheid
  • Anonimiteit en vertrouwelijkheid zijn geborgd
  • Ontzorging van de organisatie
  • Mogelijke ondersteuning door vele subsidiemogelijkheden