Ik ben een jong professional

Stilstaan bij complexe vraagstukken en bij jouw rol binnen de organisatie.

Onze jong professional-counsels is uitermate geschikt voor trainees, jong professionals van organisaties die door willen groeien naar een management rol. Je staat stil bij actuele vraagstukken en bij jouw rol en invloed. Dit doe je samen met 8 tot 10 collega’s van ondernemingen en organisaties uit verschillende branches. 

Het programma: navigeren naar de toekomst

Het centrale thema is ‘navigeren naar de toekomst’. Het is een programma gericht op inzicht, verdieping en reflectie, leidend tot verbindend en persoonlijk leiderschap, waardoor het bijdraagt aan jouw rol als young professional.

Een jong professional-counsel is een traject waarin 8 tot 10 trainees, jong professionals van bedrijven uit Oost-Nederland uit verschillende branches een éénjarig ontwikkeltraject doorlopen op het gebied van persoonlijk leiderschap en visie- strategieontwikkeling. Dit traject bestaat uit 9 groepsbijeenkomsten.

Wij bieden jou een platform om kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Aan de hand van actuele vraagstukken die worden ingebracht door de deelnemers gaan we met elkaar in gesprek. We onderzoeken ‘de vraag achter de vraag’ en we staan stil bij de wisselwerking tussen professionaliteit en persoonlijkheid. Je wordt gestimuleerd om je blik te verruimen en in de spiegel te kijken. Je verfrist je blik met betrekking tot de inhoud van strategie t.a.v. mensen en organisatie en je doet inspiratie op ten aanzien van nieuwe routes die je kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Begeleiding en looptijd

De counsel wordt begeleid door twee ervaren counselmanagers, waarvan één het vaste aanspreekpunt is. De counselmanagers beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van ontwikkelprocessen en persoonlijk leiderschapstrajecten.

De counsel heeft een looptijd van één jaar.

Waar           Woodbrooke in Barchem
Wanneer    Maandelijks (afgezien van januari, juli en augustus) 
Tijd              09:00 uur – 13:30 (inclusief gezamenlijke lunch) 

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in deelname aan een young professional-counsel? Stuur een e-mail met jouw contactgegevens, dan nemen wij op korte termijn contact op voor een afspraak.