Counsel Natuurlijk Ondernemerschap

Je bent een kei in je vak, ongekend druk en blust vele brandjes. Je leeft voor je vak en je bent jouw bedrijf. En je weet dat het tijd is om als ondernemer je eigen balans op te maken. Natuurlijk Ondernemerschap: stilstaan bij vraagstukken die jij als ondernemer en vakman tegen komt en de diverse rollen die je als ondernemer hebt.

De counsel Natuurlijk Ondernemerschap is gemaakt voor ondernemers, ZZP-ers die zich herkennen in de combinatie vakman en ondernemer. Je staat stil bij actuele vraagstukken en bij jouw rollen als ondernemer. Dit doe je samen met maximaal 8 collega-ondernemers uit verschillende branches.

Het programma: Vakmanschap en Ondernemerschap

Het centrale thema is ‘Vakmanschap en Ondernemerschap’. Het is een programma gericht op verdieping, (zelf)reflectie en inzicht met als uiteindelijke doel permanente vernieuwing van jezelf en jouw bedrijf. Waarbij intervisie een belangrijke rol zal spelen om de deelnemers met elkaar en met hun eigen kracht in verbinding te brengen. Aan de hand van actuele vraagstukken die door jou en collega ondernemers worden ingebracht gaan we met elkaar in gesprek. We onderzoeken ‘de vraag achter de vraag’ en we staan stil bij de balans van vakman en ondernemer. Je wordt gestimuleerd om je blik te verruimen en in de spiegel te kijken, om aansluitend een stap vooruit te zetten.  

De counsel Natuurlijk Ondernemerschap is een traject waarin 8 ondernemers uit verschillende branches een 7 maanden durend ontwikkeltraject doorlopen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dit traject bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten, 2 hele dagen en 5 ochtenden.

Wij bieden jou een platform om kennis te delen, persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, onaangesproken capaciteiten aan te boren, doelen te stellen en deze te bereiken. Onderlegger is het Natuurlijk Leiderschapsconcept van de Ondernemersacademie. Een uniek concept gebouwd op de uitgangspunten dat ieder mens uniek is en eigen kracht heeft en dat organisatieontwikkeling start met persoonlijke ontwikkeling van mensen. 

Begeleiding

De counsel wordt begeleid door twee ervaren counselmanagers. Zij beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van ontwikkelprocessen en persoonlijk leiderschapstrajecten.

“De groep was voor mij een belangrijke inspiratiebron”

Looptijd programma

De counsel heeft een looptijd van 7 maanden en start rond september 2021.
Waar           Woodbrooke in Barchem
Wanneer    Op een dinsdag, eens in de 3 tot 4 weken (afgezien van de vakanties) 
Tijd             09:00 uur – 13:30 (inclusief gezamenlijke lunch). De eerste en laatste bijeenkomst duren een volledige dag

Het traject is modulair aan te vullen met individuele coaching, teamsessies en/ of intervisie.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in deelname aan de counsel Natuurlijk Ondernemerschap? Stuur een e-mail met jouw contactgegevens, dan nemen wij op korte termijn contact op voor een afspraak.