Nog 2 plekken beschikbaar in de workshop: het Enneagram en de praktijk

Door: Ineke Nijen Es

Een interactieve workshop met collega professionals. Je gaat je type met de bijbehoren kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen kennen en krijgt handvatten hoe het Enneagram is in te zetten in jouw dagelijkse praktijk. 

Je kwaliteiten en ontwikkeling ontdekken m.b.v. het Enneagram

Het Enneagram is een typologie die op doordachte wijze blootlegt wat jouw kwaliteiten en valkuilen en motivaties voor je gedrag zijn, hoe jouw communicatiestijl is en hoe die overkomt bij anderen. Jouw motivaties bepalen jouw visie op de werkelijkheid en jouw gedrag, ze vormen een diepere laag van je persoonlijkheid. En duurzame persoonlijke groei ontstaat vanuit dit niveau.

Inhoud

Deze kennismakingsdag is speciaal voor professionals, leidinggevenden, coaches en HR medewerkers. Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel welke begrijpelijk en praktisch bruikbaar is als hulpmiddel bij persoonlijke en professionele groei. Je leert meer over de inzet van het Enneagram bij gedragsontwikkeling en aan het einde van de workshop weet je ook je eigen Enneagramtype.

Verschillende cases uit jouw werkveld zullen aan de hand van de verschillende typen worden besproken. Deze bijeenkomst kun je zien als 'onpersoonlijk' persoonlijk, dat wil zeggen we praten allen vanuit de typemechanismen en niet specifiek over personen. Vragen die beantwoord worden zijn o.a:

  • Waarom zegt een werknemer niets of juist wel iets?
  • Waarom irriteren mensen elkaar?
  • Waarom kunnen mensen  wel of niet met elkaar overweg?
  • Waarom is de één heel productief en een ander juist niet?
  • Waarom komt dezelfde boodschap bij diverse personen anders over?

Interesse om deel te nemen?

Open de link aan de rechterzijde en schrijf je in. 

Heb je nog een vraag? Bel 06 - 12 99 43 68 of mail ons: info@ondernemersacademie-oost.nl

 

Geert Klein Bruinink, coach
Geert Klein Bruinink

Geert Klein Bruinink heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd als coach, sparringpartner en inspirator. Zelfkennis is de basis van zijn begeleiding. Hij heeft zich gespecialiseerd in persoonsprofielen waarbij hij gebruik maakt van hulpmiddelen als het Enneagram, Jungiaanse typeringen, geestkunde en de big five. Hierdoor zorgt hij ervoor dat mensen bewuster gaan kiezen.