Een magazine om je persoonlijk professioneel te positioneren

Door: Ondernemersacademie

Hoeveel tijd kun jij besteden aan de toekomst van jezelf en van je organisatie? En wat is jouw verhaal als het gaat om jou en je organisatie? Iedereen heeft een verhaal om te vertellen. Een verhaal dat zinvol is om te delen. Waar is het voor jou begonnen als ondernemer?

Je bent je onderneming vanuit een idee gestart, vanuit een passie. Je zag iets waar iets moest gebeuren. Je had een idee waarvan jij dacht dat de wereld er beter van zou worden (en jezelf ook).

Denk je nog wel eens terug aan dat begin en vertel je daar aan anderen over? Wat is dat verhaal en weten je klanten dat ook?

Het maken van een persoonlijk magazine is een co-productie

Met die gedachte zette ik samen met mijn dochters een ontwikkelprogramma op waarin je als leider voor je visie gaat staan en waarin je dit met de wereld wilt delen. Klanten kopen niet de producten of de manier waarop je ze maakt, maar ze kopen, waarom je het doet. Wij helpen jou om jouw why met de wereld te communiceren.

Wij coachen jou en adviseren op het snijvlak van persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Het resultaat van dit traject is een persoonlijk magazine, waarmee je jouw impact op de wereld op een persoonlijke manier duidelijk maakt.

Ook ik heb mijn eigen magazine geschreven

Ik gebruik het veel, vooral als stepping stone om verhalen met mensen te delen. Ons leerprogramma helpt je om zaken op een rij te zetten en op te schrijven. Je kunt op 1000 manieren iets opschrijven, maar door er één te kiezen gebeurt er wat. Dat geeft naast een heel goed gevoel ook helderheid. Helderheid over wie jij bent als ondernemer en hoe jij je wilt ontwikkelen. Het persoonlijk magazine zelf is krachtig en kwetsbaar tegelijk.

Wil je mijn magazine persoonlijk ontvangen en kennismaken om te ontdekken of dit ook wat voor jou is? Klik op deze link. Je stuurt dan direct een mail naar mij. Vergeet niet je contactgegevens mee te sturen. Dan neem ik contact met je op voor een afspraak. 

Arjen van Dijk

Bekijk ook www.kairos-consultancy.com

Of mail mij via arjen@kairos-consultancy.com

Kairos Consultancy